Projektipäällikkö, Lehto Tilat Oy

Oletko haastavien suurhankkeiden parissa viihtyvä projektipäällikkö? Liity nyt edellärakentajien tiimiin, mahdollistetaan rakentamisen tulevaisuus yhdessä!

Etsimme projektipäällikköä toimitilarakentamisen Hybridi-yksiköömme Vantaalle. Tehtävissäsi pääset vastaamaan yhdessä tuotannon johdon kanssa kokonaisuutena suunnittelun ohjauksesta, tuotannosta sekä projektin johdosta.

Tehtävä sopii erityisesti vaativien rakennushankkeiden parissa viihtyvälle osaajalle, jolla on jo vahvat näytöt isojen projektien johtamisesta ja varsinkin hankkeiden suunnittelunohjauksen menestyksekkäästä hoitamisesta. Kohdekantaan kuuluvat mm. vaativat hotelli-, toimisto- ja hybridi-rakennushankkeet, kohteet sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla.

Lehto on edellärakentaja, joka haluaa uudistaa perinteisen rakentamisen ja tehdä siitä laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista.  Emme ole perinteinen urakointiyhtiö – haluamme intohimoisesti tuottaa asiakkaalle kustannus- ja aikatauluhyötyjä, ravistelemme alaa uudistamalla ummehtuneita ja tehottomia rakentamisen käytäntöjä.

Jotakin meistä?
Työyhteisömme on tiivis ja vaalimme erinomaista ilmapiiriämme. Työsi saat tehdä hyvinkin itsenäisesti, mutta toki saat vakaan tuen, jotta homma pyörii. Toivomme myös, että sinäkin olisit halukas jakamaan osaamistasi muille. Tulet osaksi projektitiimiä ja apua on saatavissa laajalti Lehdon muulta organisaatiolta.

Muistathan, että urakehityksesi ei suinkaan pysähdy tähän. Saat haastavampia tehtäviä sen mukaan, mitä hartiasi jaksavat kantaa ja myöhemmin on mahdollisuus edetä myös muihin tehtäviin yhtiön sisällä.

Ei kahta samanlaista päivää
Tämän työn ytimessä ovat vaihtelevat ja mielenkiintoiset tehtävät. Työsi on sopivassa määrin sekä itsenäistä tekemistä että tiimityötä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja voit aloittaa uudessa tehtävässäsi heti kun sinulle sopii.

Mitä odotamme sinulta?
- rakennustekniikan soveltuvaa korkeakoulutusta
- vahvaa kokemusta suunnittelun ohjauksesta
- ymmärrystä tuotannosta, projektinjohdosta sekä talouden ennustamisesta
- tyyppinä olet tarkka, huolellinen ja sinnikäs viemään asiat loppuun saakka
- sujuvia neuvottelutaitoja sekä asiakasta että sisäisiä kumppaneita kohtaan

Tarjoamme valitulle osaajalle kilpailukykyisen palkkauksen, tulospalkkiomahdollisuuden, ison konsernin henkilöstöedut sekä hyvät urakehitysmahdollisuudet. 

Ok, haluan kuulla lisää!
Jos tämä tehtävä kuulostaa sinun jutultasi ja haluat lisätietoja, voit soittaa suoraan Lehto Tilat Oy:n tuotantojohtaja Timo Arposelle p. 040 553 9950 tai aluejohtaja Heikki Schemeikalle, p. 040 535 003.

Täytäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 15.12.2021 mennessä. Kerro meille vapaamuotoisesti millaisia projekteja olet viimeiseksi tehnyt, liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 553 9950
Sähköposti: timo.arponen@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!