Projektipäällikkö, rakennuttaminen

Haemme projektipäällikköä sähköverkkojen rakennuttamistehtäviin. Vastaat Järvi-Suomen Energian itäisen verkkoalueen (Savonlinna ja ympäryskunnat) jakeluverkon investointihankkeista sekä eri sidosryhmien välisen yhteistyön koordinoinnista ja valvonnasta sekä laadunvalvonnasta. Lisäksi tehtävä pitää sisällään urakka-asiakirjojen ja rakennuttamiseen liittyvien ohjeiden ylläpitoa sekä projektien taloudellista seurantaa ja loppuselvitysten tekoa.  

Sinulla on tehtävään soveltuva sähkötekniikan koulutus, esim. amk-insinööri, sekä kokemusta sähköverkkoalan rakennuttamis- tai suunnittelutyöstä vähintään kolmen vuoden ajalta. Sinulla on myös kokemusta projektiliiketoiminnasta ja projektien johtamisesta. Toimintatyyliltäsi olet oma-aloitteinen ja suunnitelmallinen ja paineensietokykysi on hyvätasoinen. Hyvät vuorovaikutustaidot auttavat sinua toimimaan luontevasti sekä ulkoisten että sisäisten yhteistyötahojen kanssa.  

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan esim. elokuussa 2023. Tehtävän sijaintipaikka on itäisellä verkkoalueellamme, esim. Savonlinnassa, mutta työtä voi tehdä osittain myös etänä. Työmaakäyntien vuoksi työssä tarvitaan oma auto.

Suur-Savon Sähkö -konserni on päihteetön työpaikka. Tähän liittyen työhöntulotarkastuksen yhteydessä tehdään huumausainetestaus. Lisäksi tehtävään valittavalle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin konsultti Ilpo Niemelä, p. 050 366 7708 / ilpo.niemela@eezy.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 31.5.2023 hakulinkin kautta.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Järvi-Suomen Energia Oy

Järvi-Suomen Energia on Suur-Savon Sähkön omistama tytäryhtiö. Se on verkosto-omaisuuden laajuuden osalta Suomen neljänneksi suurin siirto- ja jakeluverkkoyhtiö 28 000 kilometrin mittaisella sähköverkollaan. Yhtiöllä on noin 103 000 sähkönkäyttöpaikkaa ja liikevaihto vuonna 2022 oli 133,8 M€. Yhtiön palveluksessa on noin 20 omaa asiantuntijaa, muuten liiketoimintamalli on voimakkaasti rakennettu lähellä olevien strategisten kumppanuuksien varaan. Lue lisää: jseoy.fi

 

Sijainti: Olavinkatu 44, Savonlinna
Logo

Projektipäällikkö, rakennuttaminen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!