PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ | SÄHKÖASEMAT JA VOIMAJOHDOT

Haemme Sähköasemat ja kunnossapitoprojektit -tiimiin PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ. Tiimin vastuualueina on Elenian verkkoalueen sähköasemien, voimajohtojen ja kunnossapitoprojektien toteutus sekä valvonta. Projektipäällikön tehtävässä vastaat tilaajan roolissa ensisijaisesti sähköasemahankkeisiin liittyvistä esi- ja yleissuunnittelun sekä rakentamisen ja työmaavalvonnan tehtävistä. Toimit myös vastuullasi olevien rakentamishankkeiden turvallisuuskoordinaattorina. 

Tiimi toimii osana Elenian Hankinnat ja rakennuttaminen -yksikköä, joka vastaa konsernin hankinnoista, niin materiaalien palveluiden, kuin urakoinninkin osalta. Yksikkömme vastaa Elenia Säävarma -projektien, sähköasema- ja voimajohtoprojektien, Elenia Kuidun sekä puustonkäsittelyn tehokkaasta ja turvallisesta toteuttamisesta.

 

Oikean osaajan tuntomerkit

Olet oma-aloitteinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä innokas insinööri (AMK Insinööri tai DI). Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit tehokkaasti monipuolisessa työympäristössä. Tehtävä edellyttää sähkötekniikan korkeakoulututkinnon lisäksi ammattitaitoista sekä vastuullista työotetta sekä kykyä toimia itsenäisesti vastuullisessa roolissa. Päivittäinen työ edellyttää matkustusvalmiutta tehtävän vaatimusten mukaisesti verkkoalueellamme.

Hakijalta edellytetään yleisiä työelämävalmiuksia sekä näyttöjä projektinhallintatehtävistä. Soveltuva kokemus toimenkuvan mukaisesta tehtävälaajuudesta on eduksesi. Tehtävä on kokoaikainen ja tehtävänimike määräytyy palkattavan henkilön kokemuksen ja kyvykkyyden mukaan.

 

Meissä on virtaa

Energia on arjen perusta – niin asiakkaillemme kuin työyhteisöllemmekin. Tässä roolissa tarjoamme haastavan ja palkitsevan työn sekä monipuoliset mahdollisuudet osaamisesi ja oman työsi kehittämiseen. Teemme töitä nykyaikaisilla järjestelmillä, joilla varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkön jakelun ja arjen sujumisen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin joustavin ratkaisuin ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka. Modernit toimitilamme sijaitsevat Tampereella.

 

Tästä eteenpäin!

Lähetä hakemus ansioluetteloineen viimeistään 24.10.2021 oheisen hakulinkin kautta. Älä kuitenkaan suotta viivyttele viime metreille, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja valinta tehdään heti oikean henkilön löydyttyä!

Rakennuttamispäällikkö Santeri Hirvonen (p. 040 745 7804 / santeri.hirvonen@elenia.fi) vastaa mielellään tehtävään tai elenialaisuuteen liittyviin kysymyksiisi.

Hae tähän työpaikkaan!

Haku alkaa ja päättyy

Elenia

Elenia on Suomen toiseksi suurin verkkopalveluyhtiö ja energia-alan palveluntuottaja. Meillä tehdään mielenkiintoisia ja vastuullisia töitä, yhdessä osaavien työkavereiden kanssa. Pitkäjänteisellä ja vastuullisella sähköverkkomme kehitystyöllä varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkönjakelun ja arjen sujumisen. Verkkoliiketoiminnan lisäksi olemme energia-alan palvelutuottaja. Tuotamme eri asiakasyrityksille monipuolisia energia-alan palveluita kuten asiakaspalvelua, tietojärjestelmiä ja verkkopalveluita. Tuemme henkilöstömme työkykyä ja hyvinvointia joustavilla ratkaisuilla sekä olemme savuton ja päihteetön työpaikka. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereella.

Sijainti: Patamäenkatu 7, Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!