Projektipäällikkö, suunnittelu

Haemme projektipäällikköä sähköverkkojen suunnittelutehtäviin. Vastaat tehtävässä verkostoinvestointien pitkän tähtäimen suunnittelusta, vuosiohjelmien laatimisesta, esi- ja yleissuunnittelusta, kohdesuunnittelun ohjauksesta, kunnossapidon yhteensovittamisesta sekä reklamaatioiden hoidosta. Lisäksi valvot pitkän tähtäimen suunnitelman toteutumista ja ylläpidät suunnittelu- ja dokumentointiohjeistuksia.

Sinulla on tehtävään soveltuva sähkötekniikan koulutus, esim. amk- tai diplomi-insinööri, sekä kokemusta sähköverkkoalan suunnittelutyöstä vähintään kolmen vuoden ajalta. Suunnitelmallinen työskentelytyylisi auttaa sinua pitämään projektit hallinnassa ja aikataulussa. Pystyt perustelemaan näkemyksiäsi ja toimimaan luontevasti sekä ulkoisten että sisäisten yhteistyötahojen kanssa.

Tehtävän sijaintipaikka on Mikkelissä, mutta työtä voi tehdä osittain myös etänä. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan esim. elokuussa 2023. Oma auto on suotava työmatkoja varten.

Suur-Savon Sähkö -konserni on päihteetön työpaikka. Tähän liittyen työhöntulotarkastuksen yhteydessä tehdään huumausainetestaus. Lisäksi tehtävään valittavalle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin konsultti Ilpo Niemelä, p. 050 366 7708 / ilpo.niemela@eezy.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 31.5.2023 hakulinkin kautta.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Järvi-Suomen Energia Oy

Järvi-Suomen Energia on Suur-Savon Sähkön omistama tytäryhtiö. Se on verkosto-omaisuuden laajuuden osalta Suomen neljänneksi suurin siirto- ja jakeluverkkoyhtiö 28 000 kilometrin mittaisella sähköverkollaan. Yhtiöllä on noin 103 000 sähkönkäyttöpaikkaa ja liikevaihto vuonna 2022 oli 133,8 M€. Yhtiön palveluksessa on noin 20 omaa asiantuntijaa, muuten liiketoimintamalli on voimakkaasti rakennettu lähellä olevien strategisten kumppanuuksien varaan. Lue lisää: jseoy.fi

 

Sijainti: Otto Mannisenkatu 6, Mikkeli
Logo

Projektipäällikkö, suunnittelu

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!