PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ | SUURJÄNNITEVERKOT

 

 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ | SUURJÄNNITEVERKOT

 

Haemme Elenian Sähköasemat ja kunnossapitoprojektit -tiimiin uutta työkaveria! Etsimämme henkilö tulee arjen työssä vastaamaan suurjännitteiseen jakeluverkkoon liittyvistä esi- ja yleissuunnittelun sekä rakentamisen ja työmaavalvonnan sekä sidosryhmäyhteistyön tehtävistä tilaajan roolissa. Tehtäviin sisältyy voimajohtojen lunastus- ja maankäyttöasiat suunnitteluhankkeiden mukaisesti ja toimit vastuullasi olevien rakentamishankkeiden turvallisuuskoordinaattorina. Työhönottopaikka on Tampereella, mutta tehtävä edellyttää ajoittaista matkustamista Elenian verkkoalueella vastuulla olevien hankkeiden valvonnan, suunnittelun sekä tarkastusten parissa.

Sähköasemat ja kunnossapitoprojektit on osa Elenian Hankinnat ja rakennuttaminen -yksikköä. Itse tiimissä vastaamme voimajohtojen, sähköasemien ja kunnossapitoprojektien toteutuksesta sekä valvonnasta ympäri Elenian verkkoaluetta. Turvallisuus, laatu ja vastuullisuus on kaiken tekemisemme keskiössä. Juuri valmistuneen henkilöstötutkimuksen mukaan yksikössämme viihdytään eNPS ollessa koko yksikössämme 55.

 

Oikean osaajan tuntomerkit

Haemme itseohjautuvaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää tekijää. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, pidät langat käsissäsi ja nautit monipuolisesta työnkuvasta. Tehtävä edellyttää vastuullista otetta työhön ja ymmärrätkin, että turvallisuus ja laatu ovat aina tekemisemme keskiössä.

Osaamistasi tukee soveltuvan sähköteknisen tutkinnon lisäksi halua toimia vastuullisessa tehtävässä. Tehtävän haltuun ottoa tukee yleinen työelämäymmärrys sekä näytöt niin projektihallinnan kuin rakennuttamisen tehtävistä. Erityisesti arvostamme osaamista suurjänniteverkkojen rakennuttamisesta ja suunnittelusta. Suomen kielen taitosi on erinomainen ja toimit avustavasti myös englanniksi.

Toivomme toki näyttöjä, mutta asenteen ja taustan ollessa kohdillaan, voimme joiltakin osin räätälöidä tehtävää. Näyttämällä kyvykkyytesi, mahdollistamme myös koulutuspolun vaativimpien hankkeiden projektipäälliköksi asti. Lopullinen ammattinimike määräytyy valitun henkilön taustan mukaan.

 

Meissä on virtaa!

Energia on arjen perusta – niin asiakkaillemme kuin työyhteisöllemmekin. Teemme työtä nykyaikaisilla järjestelmillä, jotta varmistamme verkkoalueellamme asuvien henkilöiden arjen sujumisen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin joustavin ratkaisuin ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka. Modernit toimitilamme sijaitsevat Tampereen Sarankulmassa sujuvien liikenneyhteyksien varrella.

Tämän tehtävän työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva, varsinaisen työpisteen ollessa Tampereella. Perehdytyksen ja roolin haltuun oton jälkeen mahdollistamme myös osittaisen etätyön. Päätteellä ei joka päivä istuta, sillä tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista verkkoalueellamme – mutta tässäkin asiassa olet itse ohjaksissa ja suunnittelet työviikkosi siten, miten se kulloinkin on tuottavinta.

 

Tästä eteenpäin!

Rakennuttamispäällikkö ja tiimin vetäjä Santeri Hirvonen (040 745 7804 / santeri.hirvonen@elenia.fi) vastaa mielellään tehtävään tai elenialaisuuteen liittyviin kysymyksiisi – ole rohkeasti yhteydessä matalalla kynnyksellä. Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 11.6.2023 oheisen hakulinkin kautta. Paikka täytetään heti oikean tekijän löydyttyä.

Hae tätä työpaikkaa!

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Elenia

Elenia on Suomen toiseksi suurin verkkopalveluyhtiö ja energia-alan palveluntuottaja. Meillä tehdään mielenkiintoisia ja vastuullisia töitä, yhdessä osaavien työkavereiden kanssa. Pitkäjänteisellä ja vastuullisella sähköverkkomme kehitystyöllä varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkönjakelun ja arjen sujumisen. Verkkoliiketoiminnan lisäksi olemme energia-alan palvelutuottaja. Tuotamme eri asiakasyrityksille monipuolisia energia-alan palveluita kuten asiakaspalvelua, tietojärjestelmiä ja verkkopalveluita. Tuemme henkilöstömme työkykyä ja hyvinvointia joustavilla ratkaisuilla sekä olemme savuton ja päihteetön työpaikka. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereella.

Sijainti: Tampere
Logo

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ | SUURJÄNNITEVERKOT

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!