Projektipäällikkö, suurjännitteinen jakeluverkko

Caruna on suomalainen sähköverkkoyhtiö, jossa on töissä noin 270 ammattilaista. Carunan Sähköverkon hallinta ja operointi -yksikköön on nyt haussa Projektipäällikkö, suurjännitteinen jakeluverkko vastaamaan suurjännitteisen (SJ) jakeluverkon sähköasema- ja voimajohtoprojekteista.

Tehtävässä olet osa seitsemän hengen suurjännitteisen jakeluverkon projektitiimiä, jonka tärkein tehtävä on varmistaa, että SJ-projektit toteutetaan Carunan projektienjohtomallin mukaisesti turvallisesti, kustannustehokkaasti, aikataulussa ja laadukkaasti. Johdat projektiesi esisuunnittelua, suunnittelua sekä rakentamista. Toimit tiiviissä yhteistyössä, omalla aktiivisella ja aikaansaavalla otteellasi, niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmiesi kanssa ja toimit projektijohtajana nimetyissä projekteissasi. Projektisi voivat olla vaikkapa tuuli- tai vesivoimaloiden verkkoon liittämisprojekteja tai muita Carunan investointiprojekteja.

Pidät huolen siitä, että projektiesi talouden seuranta ja raportointi ovat ajan tasalla ja annetuissa raameissa. Osallistut projektien kilpailutukseen ja viestit avoimesti myös urakoitsijoiden suuntaan. Talon sisäiset lähimmät kollegasi ovat kokeneita projektipäälliköitä sekä hankinnan, viestinnän, tietojärjestelmien ja HSEQ:n ammattilaisia. Nimetyt projektisi sovitaan yhdessä, taustasi huomioiden.

Tehtävässä raportoit suurjännitteisen jakeluverkon päällikölle. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa. Projekteista johtuen tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Etsimämme henkilö

Meillä Carunassa asiakas ja turvallisuus ovat toimintamme keskiössä, joten odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja vastuullista asennetta. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen (sähkövoima- tai energiatekniikka tai rakennusinsinööri) korkeakoulututkinto sekä työkokemusta. Työkokemuksesi voi olla joko suurjännitteisen jakeluverkon parista (voimajohto- tai sähköasemaprojektit) tai vaikkapa infrarakentamisen tai tuulivoimaprojektien parista, kunhan projektien johtamisosaaminen on kokemuksen kautta tullut osoitetuksi ja projekteihisi on liittynyt suurjännitteinen sähkö. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja mielellään myös englanniksi.

Henkilönä olet itsenäinen ja selkeäsanainen projektien vetäjä, joka ymmärtää projektien erilaisuuden ja sietää tästä johtuvaa epävarmuutta. Nautit yhdessä menestymisestä, vastaat projekteista määrätietoisesti ja löydät tarvittavat tekniset ratkaisut haastavissa projekteissa. Kehityt ja kehität mielelläsi toimintaa, vaikutat omaan työkuvaasi ja viihdyt roolissasi, jossa yhdistyy sekä itsenäinen että osana tiimiä työskentely. Sinulle on kunnia-asia hoitaa vastuusi hyvin ja toimia hyvässä yhteistyössä niin ulkoisten kuin sisäisten verkostojesi kanssa.

Tarjoamme

Olemme Suomen merkittävin osaamiskeskittymä, mitä sähkönjakeluun tulee.  Arvostamme asiantuntijuutta, ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti.

Meillä on tyypillisiä työpaikkaetuja, kuten modernit toimistotilat Espoon Leppävaarassa, juuri uusittu lounasruokala Laturi, työterveyshuolto, liikuntasetelit, lastenhoitopalvelu sekä joustava työaika.

Ennen kaikkea erotumme kuitenkin joukosta hyvällä tiimihengellä. Carunalaisena pääset osaksi isoa työyhteisöä, johon mahtuu monenlaisia ihmisiä. Olemme aktiivista porukkaa, ja kulttuuriimme kuuluu yhdessä tekeminen. Työntekijämme ovat perustaneet House Bandin, ratsastuskerhon ja sählyjoukkueen. Pelaamme jalkapalloa ja golfia, ja muutaman kerran vuodessa villiinnymme niin, että muutamme lounasruokalamme pubiksi. Meillä ei titteleitä kumarrella, ja kaikki moikkaavat toisiaan. Asioista voidaan olla eri mieltä ja keskustelu voi olla vilkasta, mutta päämäärä on aina yhteinen. 

Jos haluat nähdä, millaista on arki carunalaisena, pistä Instagramin hakukenttään hakusana #carunalaiset.

Kiinnostuitko? 

Pistä hakemus tulemaan, niin katsotaan yhdessä, sopisitko carunalaiseksi! Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille viimeistään 31.1.2023 mennessä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä. 

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa SJ-investointien päällikkö Kari Vessonen puh +358 50 453 6372.

Caruna

Caruna on suomalainen sähköverkkoyhtiö. Turvaamme luotettavan sähkönjakelun asiakkaille – myös sähkönkulutuksen kasvaessa ja siirtyessämme fossiilisesta uusiutuvaan energiaan. Investoimalla sähköverkkoon varmistamme, että asiakkaamme voivat käyttää kotimaista, uusiutuvaa energiaa sekä toimia sähkön pientuottajina. Tuomme sähkön yli 720 000 asiakkaallemme Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa sekä Koillismaalla vastaten 20 % Suomen sähkönjakelusta. 

Puhelin: 020 520 20
Sähköposti: rekrytointi@caruna.fi
Sijainti: Upseerinkatu 2, Espoo
Logo

Projektipäällikkö, suurjännitteinen jakeluverkko

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!