Projektipäällikkö, toimitilat

Fira on rakennusalan uudistaja ja tiedolla johdetun palvelurakentamisen rohkea suunnannäyttäjä. Datan hyödyntäminen, digitaaliset ratkaisut, modulaarisuus sekä ihmisten välinen vuorovaikutus ja yhteistyö ovat toimintamme ytimessä. Meillä on avoin työyhteisö, jossa ihmisiä kuunnellaan. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme. 

Kiinnostaako sinua rakennusalan ravistelu ja uuden kehittäminen? Tule mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Nyt olisi loistava tilaisuus päästä osaksi Firan ammattitaitoista ja mutkatonta tiimiä. 

Haemme nyt toimitilalinjaamme projektipäällikköä hankekehitykseen

Projektipäällikkönä johdat projekteja kokonaisvaltaisesti asiakaskontaktista aina tuotannon käynnistymiseen saakka, käsittäen niin suunnittelun kuin talouden johtamisen, riskien ja mahdollisuuksien analysoinnin sekä varmistaen sisäisen yhteistyön sujuvuuden. Osallistut neuvotteluihin ja sopimusten valmisteluun yhdessä asiakkaan ja myynninjohdon kanssa. Vastaan myynnin ja asiakkuuden johtamisesta vastuuhankkeissa. Tällä hetkellä toimitilalinjassa on työn alla mm. useita logistiikkakeskuksia, oppimisympäristöjä, toimitilakohteita ja pysäköintilaitoksia. 

Taustaltasi olet rakennusinsinööri / DI ja luonteeltasi utelias ja oppimishaluinen sekä kiinnostunut laajentamaan johtamistaitojasi. Eduksi tehtävässä on aiempi kokemus toimitilarakentamisesta, joko hankekehitysvaiheesta, rakentamisesta tai tuotantovaiheesta. Toivomme sinulta vahvaa aiempaa projektijohtamisen kokemusta yhdistettynä asiakaspalvelulähtöisyyteen ja tahtoon kasvaa ammattilaisena, sekä kykyyn kehittää toimintaamme eteenpäin. 

Tehtävässä sinua auttaa ja tukee koko hankekehitystiimi ja muut toimitilalinjan huippuasiantuntijat. Meillä tehdään töitä aidosti yhdessä, alkuun ei tarvitse tietää, eikä osata kaikkea ja saat tehtävään kattavan perehdytyksen. 

  

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

  • Soveltuvaa rakennusalan koulutusta insinööri / DI 

  • Halu ja kyvykkyys koordinoida kokonaisuuksia 

  • Hyvät viestintä- ja yhteistyötaidot 

  • Asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa 

  • Aktiivista otetta tehtäviin ja positiivista asennetta 

  • Kykyä ja halua hyödyntää oppimiaan rakentamisen järjestelmiä, digitaalisia työkaluja ja sovelluksia 

  • Ymmärrystä rakennusalan kaupallisista malleista ja sopimusjuridiikasta 

  

Keitä olemme 

Toimitilarakentamisen linjassa on töissä 70 rakentamisen ammattilaista. Olemme ketterä ja kehitysmyönteinen organisaatio ilman turhaa pönöttämistä. Hierarkiamme on matala, kommunikointi mutkatonta, meillä jokainen saa olla oma itsensä ja kaikkien ääntä kuullaan.  Meillä on rento tekemisen meininki, joka näkyy myös asiakkaalle asti korkeana asiakastyytyväisyytenä. Meitä ohjaa halu tehdä asiat aina vielä vähän paremmin ja meille hakeutuukin kehittämismyönteisiä tekijöitä. Tässä meitä auttaa modernit työskentelyvälineet, digitaalisuus ja nykyaikaiset arkea helpottavat ratkaisut. 

Arvostamme niin vankkaa kokemuksien kautta hankittua ammattitaitoa, kuin myös uusia ajatuksia alalle vasta tulijoilta, tiimimme koostuvatkin monenlaisesta ammattitaidosta. Meidän tiimiin on jokaisen helppo tulla ja panostamme uuden kollegamme perehdyttämiseen. 

Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa ympäristöä ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uusille liiketoiminnoille. Pääset vaikuttamaan ihmisten arkeen – pysäköintitaloista voimalaitoksiin ja muihin rakennettuihin ympäristöihin. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä. 

Mitä tarjoamme sinulle 

Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista, viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kannustavan palkitsemismallin sekä mahdollisuuden henkilöstön palkkiorahastoon. Kattavat henkilöstöetumme sisältävät mm. laajan terveysturvavakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Modernit työskentelyvälineet auttavat ja sujuvoittavat arkea.  Meiltä saat myös erilaisia hyvinvointietuja, lounasedun, puhelinedun sekä työsuhdepyöräedun. Meillä on mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen, jota tuemme mm. Fira Akatemialla. Haluamme, että meillä viihdytään ja opitaan sekä kehitytään ammattilaisina. Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa. 

Kiinnostuitko tehtävästä? 

Jos tehtävä kiinnostaa niin laitathan hakemuksen meille viimeistään 21.8 mennessä!
Heinäkuussa olemme kesänvietossa, joten aloitamme hakemusten käsittelyn heti elokuun alussa.  

Jos joku asia jäi askarruttamaan tai haluat lisätietoja voit ottaa yhteyttä Head of Project Developmet, Tuomas Lankinen p. 044-378 6454 11.8. klo 12-16 ja 12.8 klo 12-16. 

 

  

  

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Fira

Liiketoimintamme jakautuu neljään palvelualueeseen: asuntorakentamiseen, toimitilarakentamiseen, modernisointiin ja putkiremontteihin. Kehitämme asumisen ja rakentamisen ratkaisuja, jotka huomioivat ympäristön, ilahduttavat ja auttavat asiakasta ylittämään tavoitteensa. Fira Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa ja vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 225 miljoonaa euroa. Visiomme on vahvistaa rooliamme palveluyhtiönä, joka luo uutta kysyntää uusilla ratkaisuilla. Sananlaskumme sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä". 

Sähköposti: rekry@fira.fi
Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!