Projektipäällikkö Vantaa

Etsimme asiakkaallemme 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ 

Haluatko työskennellä oman toimialansa johtavassa yrityksessä, jolle korkea laatu, edelläkävijyys sekä jatkuva kehittyminen on osa jokapäiväistä tekemistä? Inspiroiko sinua työympäristö, jossa pidetään hyvää huolta työntekijöistä sekä asiakkaista ja jossa on arvostava sekä avoin ilmapiiri ja joka kantaa vastuunsa niin henkilöstöään, ympäristöään kuin yhteiskuntaamme kohtaan? Asiakasyrityksemme on voimakkaasti kasvava, vakavarainen vuonna 1971 perustettu suomalainen perheyritystaustainen yhtiö, jonka palvelut keskittyvät kylmä- ja pakkastilojen, jäähdytyksen, lämmityslaitteistojen sekä ammattikeittiölaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustehtäviin. Palvelualueena on koko Suomi.

Etsimme sinua aktiivinen sekä kokenut projektihallinnan ammattilainen. Projektipäällikkönä vastaat asiakasprojektien läpiviennin ohella tarjous- ja urakkalaskennasta, suunnittelusta sekä laitehankinnoista ja toimit myös työmailla omien ammattitaitoisten asentajien työnjohtajana. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on vahvat yhteistyötaidot, joita tarvitset sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa yhteistyötä jatkuvasti tehden. Tehtävässä onnistuminen vaatii vahvan projektiosaamisen lisäksi ratkaisukeskeistä tapaa toimia sekä asiakasyrityksemme toimintaan sopivaa arvopohjaa ja halua viedä asioita onnistuneesti eteenpäin loppuasiakkaiden palveluiden jatkuvuuden varmistaen. Olet tavoitteellinen ja sinulla on kyky hallita useampia projekteja samanaikaisesti. Toimialueesi on pääkaupunkiseutu, joten matkapäiviä tulee vain satunnaisesti.

Odotamme sinulta:

 • Kokemusta työnjohto- ja urakkatehtävistä
 • Näyttöä projektien onnistuneesta läpiviennistä 
 • Osaamista tarjous- ja urakkalaskennasta sekä suunnittelusta
 • Kykyä johtaa erilaisia projekteja tuloksekkaasti
 • Vastuullisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
 • Soveltuvaa kokemusta sekä koulutustaustaa esim. LVI-alalta

Tarjoamme sinulle:

 • Vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi
 • Vahvojen osaajien työyhteisön, jossa ME-henki on todellista
 • Keskeisen roolin taloudellisesti vakaalla pohjalla olevassa kehitys- ja kasvuhakuisessa yrityksessä
 • Nykyaikaiset työvälineet ja modernit toimitilat mm. kuntosalilla varustettuna
 • Monipuoliset työsuhde-edut esim. vapaa-ajan tapaturmavakuutus koko henkilöstölle, laaja työterveyshuolto sekä liikunta- ja hierontaedut
 • Kattavan perehdytyksen ja tuen onnistuaksesi tehtävässäsi sekä tarvittavan koulutuksen

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla suoraan yhteydessä ValtaGroupin Tari Sollaan p. +358 40 849 7981 tai lähettää sähköpostilla yhteydenottopyynnön tari.solla@valtagroup.fi. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!