Projektipäällikkö

Etsimme Laurean digitaaliseen korkeakouluyksikköön asiantuntijaa määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2024 saakka. 

Asiantuntijan tehtävässä toimit digitaalisia ohjauspalveluita opetukseen ja uraohjaukseen kehittävässä kaksivuotisessa Uraohjain+ -hankkeessa, joka on ESR+ rahoitteinen. Vastaat projektipäällikkönä hankkeen läpiviennistä ja toimit myös sisältöasiantuntijana. Tehtävään kuuluu lisäksi osallistumista muihin TKI (tutkimus-, kehittämis- ja innovaatio) -hankkeisiin työajan sen salliessa. 

Edellytämme sinulta 

  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa 
  • Kokemusta TKI-toiminnasta ja projektijohtamisesta
  • Hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja 
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin taitoa 

Hakijan eduksi katsotaan pedagoginen pätevyys, opetusalan opinnot ja työkokemus korkeakouluista. Laurean strategisten teemojen, kuten yhteiskehittämisen, palvelumuotoilun ja ennakoinnin tuntemus auttavat myös menestymään tehtävässä. 

Tehtävässä pääset mukaan käynnistämään projektia tiiviissä hanketiimissä. Projektipäällikkönä vastaat hankkeen hallinnosta sekä yhteistyöstä hankekonsortion muiden jäsenten kanssa. Hankkeen tuloksista viestiminen ja julkaiseminen ovat myös olennainen osa tehtävääsi. Hankkeessa kehitetään myös kohderyhmien työllistymistä tukevia koulutussisältöjä, joiden tuottamiseen osallistut asiantuntijana (esim. digitaidot, työelämätaidot, liiketalous).  

Etsimme tiimiimme oma-aloitteista ja järjestelmällistä jäsentä. Hanketyössä vaaditaan uusien asioiden sisäistämistä nopeasti, joten tiedonhankintataidot ja uteliaisuus auttavat tehtävien hoitamista. Projektipäällikkönä toimit useiden sidosryhmien kanssa korkeakoulun sisällä ja ulkopuolella, joten diplomaattisesta otteesta työskentelyyn ja viestintään on hyötyä.  

Tehtävä sijoittuu Laurean Tikkurilan kampukselle ja tarjoamme myös laajat etätyöskentelymahdollisuudet. 

Palkkaus tehtävässä on noin 3700-4100 €, tehtävään valitun osaamisesta ja kokemuksesta riippuen. Työsuhteen ehdot ovat yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työaika 36,25 h viikossa. Työsuhde alkaa 10.4.2023 tai sopimuksen mukaan. 

Haethan tehtävään sähköisesti rekrytointijärjestelmämme kautta 26.3.2023 mennessä.  

Lisätietoa tehtävästä antaa: 

Kehittämispäällikkö Mikael Uusi-Mäkelä, +358 40 728 9428, mikael.uusi-makela@laurea.fi  

Käy tutustumassa meihin: Laurea työnantajana - Laurea-ammattikorkeakoulu

 

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, kokoaikainen

Laurea

Laurea-ammattikorkeakoulu on kansainvälinen metropolialueen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn kehittäjä. Työelämään integroitunut korkeakouluyhteisömme keskittyy soveltavaan tutkimukseen ja ammatilliseen korkeakoulutukseen yhdessä työelämän kanssa. Meille laurealaisille palvelulupauksen lunastaminen joka päivä on kunnia-asia.

Suomen vetovoimaisin ammattikorkeakoulu Laurea on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on n. 60 M€ ja joka työllistää yli 600 henkilöä. Uusmaalaisessa korkeakoulussamme on noin 8000 opiskelijaa.

 
Sähköposti: rekrytointi@laurea.fi
Sijainti: Ratatie 22

 

 

Logo

Projektipäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!