Projektipäällikkö

Tavoittele urasi huippua Loihde Advancella - liity tiimiimme ja auta asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa tehokkaan datan, teknologian ja prosessien avulla!

Etsimme kokenutta projektipäällikköä johtamaan monipuolisia ja vaihtelevia IT-palveluihin ja -ratkaisuihin liittyviä projekteja.

Tässä tehtävässä menestyksen avaimena ovat IT-palveluiden tuntemus ja kokemus erilaisista organisaatioista koostuvien projektitiimien ohjauksesta sekä konsultoinnista. Koemme, että projektipäällikölle tärkeitä ominaisuuksia ovat vahva motivaatio ja kyky työskennellä suunnitelmallisesti asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Näiden lisäksi projektipäälliköltä odotetaan rohkeutta tarttua haasteisiin ja esittää näkemyksiä projektien sisällöstä.

Odotamme hakijalta

  • Vähintään 5 vuoden kokemusta projektipäällikön roolista IT-palveluiden ja -ratkaisuiden muutosprojekteista
  • Sertifikaatteja kuten, CSM, PMP, ITIL, CAPM
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä toimia erilaisten sidosryhmien kanssa 
  • Suomen ja englannin kielen taitoa
  • Korkeakoulututkintoa

Eduksesi luemme

  • Ylemmän korkeakoulututkinnon
  • Kokemuksen sosiaali- ja terveysalalta
  • Kokemuksen ERP -järjestelmästä

Meillä pääset osaksi innostavaa asiantuntijayhteisöä, jossa vallitsee vahva tiedon jakamisen ja kehittymisen kulttuuri.  Meillä löydät aina jonkun, jolta oppia uutta ja jonka kanssa vaihtaa ajatuksia. Panostamme ihmistemme kehittymiseen monin tavoin kuten pitkälle mietittyjen urapolkujen tai epävirallisemman heimotoimintamme kautta. Oivaltamalla ja asioita kyseenalaistamalla luomme asiakkaillemme laadukkaita ja merkityksellisiä tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaan aito etu ajurinamme. Ymmärrämme myös, että on vain yksi sinä. Pidämme huolta ihmistemme hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti ja ymmärrämme erilaisia elämäntilanteita. Meillä voit olla juuri sinä.

Kiinnostuitko? Laita hakemus tulemaan saman tien. Pyrimme aloittamaan haastattelut jo hakuaikana ja etenemme hakuprosessissa sopivan kandidaatin löydyttyä. Lisätietoja roolista ja Loihde Advancesta tarjoaa Nea Koivumaa nea.koivumaa@loihde.com. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen ja kokoaikainen

Loihde Advance

Meillä on yli 20 vuoden kokemus digitaalisista muutosprojekteista ja olemme luoneet Loihde Advance -brändin yhdistämällä Loihde Analyticsin ja Loihde Advisoryn. ​Missiomme on luoda liiketoiminnan jatkuvuutta ja digiajan menestystarinoita, joiden keskiössä ovat ihmiset.

Kuulumme Loihde Oyj:hin, joka on listattu Nasdaq First North -listalla ja olemme liiketoiminnan jatkuvuuden kumppani yritysturvallisuudessa ja digitaalisessa kehittämisessä. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli noin 123 miljoonaa euroa ja Loihde työllistää lähes 900 loihdelaista ympäri Suomen.

 

Logo

Projektipäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!