Projektipäällikkö

Projektipäällikkö

Haluatko olla mukana kehittämässä myynnin ja asiakaskokemuksen tulevaisuutta? Routa Tech, joka on osa Sanoma Media Finland B2B -organisaatiota, etsii kokenutta projektipäällikköä johtamaan myyntiorganisaation kehitysprojekteja ja ohjaamaan järjestelmien kehitystä. Tiimissä yhdistyvät pienen itsenäisen tiimin ketteryys ja ison organisaation tuki sekä kehittymismahdollisuudet. Tule mukaan rakentamaan suomalaisen median tulevaisuutta!

Rooli

Projektipäällikkönä vastaat monipuolisten kehitysprojektien suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta. Tehtäviisi kuuluu myynnin kehitysprojektien johtaminen, CRM-järjestelmien kehittäminen sekä erilaisten räätälöityjen ratkaisujen toteuttaminen tiiviissä yhteistyössä kehitystiimin kanssa. Lisäksi osallistut aktiivisesti yrityksen projektikäytäntöjen kehittämiseen.

Tehtävässä onnistumiseen vaadittava osaaminen ja ymmärrys:

  • Vähintään kolmen vuoden kokemus projektipäällikkönä.
  • Vahva osaaminen ja näytöt menestyksekkäästä projektinhallinnasta.
  • Intoa ja kykyä kehittää yrityksen projektikäytäntöjä.
  • Kokemusta tiiviistä yhteistyöstä kehitystiimien kanssa, esimerkiksi Product Owner -roolissa Scrum-tiimissä.
  • Erinomaiset organisointi- ja viestintätaidot.
  • Kokemusta ja näkemystä myynnin järjestelmistä ja prosesseista.
  • Ymmärrystä myyntiorganisaation toiminnasta ja myynnin arjesta.

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen ja laajan tehtäväkentän sekä mahdollisuuden olla osana kasvavaa ja kehittyvää organisaatiotamme. Lisäksi saat rehdin, rohkean ja ketterän työyhteisön sekä ennen kaikkea mukavat tiimikaverit. Tarjoamme sinulle myös vastuuta ja vapautta yrityskulttuurimme mukaisesti.

Sanoma Media Finland on Suomen johtava monimediayhtiö. Brändimme kuten  Helsingin Sanomat, Aamulehti, Radio Rock, HitMix, Ilta-Sanomat, Me Naiset, Gloria, Nelonen, Ruutu, Supla ja monet muut tavoittavat suomalaiset joka päivä. Pääset siis työskentelemään vakaaseen yritykseen, jolla on yhteiskunnallista merkitystä ja joka vaikuttaa suomalaisten arkeen joka päivä.

Mitään toimistopakkoa meillä ei ole, mutta mitä useammin pystymme kohtaamaan työkavereita toimistoillamme Helsingissä, Turussa tai Tampereella, sitä hauskempi ja parempi fiilis meillä töissä on.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 25.2.2024 täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja tehtävästä antaa Kehitysjohtaja Filip Holmberg, puhelinnumero 050 302 3865.

Huomioithan, että toteutamme haastatteluja jo hakuajan aikana.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

Sanoma Media Finland

Mahdollistamme markkinoinnin ja mainonnan kaikenkokoisille yrityksille, valtakunnan vahvimmissa medioissa. Tunnemme suomalaisten yritysten tarpeet ja suhtaudumme intohimolla asiakkaidemme menestyksen rakentamiseen. Tiedämme, että parhaat onnistumiset syntyvät positiivisen asenteen saattelemina. Yksikömme kulttuurin keskiössä ovat ihmiset. Osaaminen, rentous, rohkeus ja kasvunnälkä ohjaavat työtämme. Meillä hommat sujuvatkin vastuun ja vapauden kulkiessa käsi kädessä.

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Turku, Tampere, Helsinki

Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediatalo. Teemme luotettavaa ja kiinnostavaa journalismia, elämyksellistä viihdettä ja vaikuttavia markkinointiratkaisuja. Olemme mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, vaikutamme valintoihin ja käsitykseen maailmasta, autamme yrityksiä menestymään. Sillä on merkitystä. 

Meillä on isot, kaikkien tuntemat mediabrändit ja joukko maan suurimpia digipalveluja. Sanoman mediat tavoittavat 97 % suomalaisista joka viikko. 

Sanomalla työtä tehdään asiakas edellä, datan pohjalta, fiksusti, vastuullisesti ja yhdessä. Meillä jokaisella on tilaa kehittyä, toimia ja olla oma itsensä. Arjen käytännöt joustavat ja niitä kehitetään jatkuvasti. Tähtäämme korkealle ja teemme tosissaan, mutta töissä on myös hauskaa. Työkavereina on alan parhaat tekijät: luovia kykyjä, huippuasiantuntijoita, kehuttuja esihenkilöitä ja ylipäätään poikkeuksellisen kivoja ihmisiä. Tavoitteenamme on monimuotoinen, yhdenvertainen ja osallistava työpaikka.  

Työ Sanomalla näkyy, kuuluu, herättää tunteita, vaikuttaa ja saa aikaan keskustelua. Onko sulla #sanomista? 

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. 

Logo

Projektipäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!