Projektipäällikkö

 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ teollisuuden asiakkuuksiin

 

Projektipäällikkönä vastaat asiakasprojektiemme toteuttamisesta ja läpimenosta niin asiakassopimuksen täyttämisen kuin projektin budjetin toteutumisen osalta. Resurssoit projektin yhdessä liiketoimintajohdon kanssa, sovit asiakkaan kanssa mahdollisista muutoksista toimitussisältöön ja aikatauluun sekä seuraat ja valvot projektin edistymistä. Lisäksi vastaat projektin taloudellisesta tuloksesta ja lopulta toimituksen luovutuksesta asiakkaalle.

 

Projektien asiakaskuntamme koostuu pääosin prosessiteollisuudesta ja energialaitoksista, sekä näiden laitetoimittajista. Projektit ovat sekä olemassa olevien tehtaiden kunnossapito- ja laajennusprojekteja että kokonaan uusia ”green field” -projekteja. Pääosa projekteistamme kattaa sekä teline- että eristyspalvelut ja ne voivat sijaita niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

 

Alan johtavana toimijana tarjoamme sinulle käytännönläheisen ja mielenkiintoisen vakituisen tehtävän, jossa päivät ovat vaihtelevia ja jokaisessa projektissa pääset uuteen kohteeseen. Tällä hetkellä meillä on käynnissä olevia projekteja mm. Singaporessa, Ruotsissa, Itävallassa ja tietysti myös kotimaassa. Meillä voit kasvaa ja kehittyä alan huippuosaajaksi. Ammattitaitoinen organisaatiomme on tukenasi ja perehdyttää sinut tehtävääsi.

 

Menestyt  hyvin, kun sinulla on soveltuva tekninen koulutus tai muuta kautta hankittua kokemusta projektien johtamisesta. Vaikka et eristysprojekteja olisi aiemmin vetänytkään, menestyksesi kannalta tärkeintä on halu ja kyky oppia millaisia ratkaisuja asiakkaamme tarvitsevat. Rohkeus ja käytännönläheisyys ovat tässä työssä tärkeitä ominaisuuksia. Kansainväliset projektit edellyttävät englannin kielen riittävää osaamista ja matkustusvalmiutta. Matkustuspäiviä vuodessa on noin 30–50.

Meillä on tuloksiin sidottu palkitsemisjärjestelmä, lounas- ja kulttuuriedut, osittainen etätyömahdollisuus sekä tietysti mahtavat kollegat.

 

Tehtävän sijaintipaikka voi olla joko Vantaa, Naantali tai Pirkkala.

 

Tervetuloa Armelaisten joukkoon!

 

Lisätietoja tehtävästä antavat Juha Jokela 040 153 6730 maanantaina 19.9 klo 16-18 ja Sami Ollikainen torstaina 22.9 klo 15-17 Arme Oy:stä sekä muina aikoina Janne Metsä 0400 909 927 Eezy Personnelissa.

 

Lähetä hakemuksesi 10.10.2022 mennessä oheisen linkin kautta www.eezypersonnel.fi

 

Haku alkaa ja päättyy

Arme Oy

Arme Oy on kansainvälisesti toimiva urakointiyritys, joka toteuttaa vaativia eristysten ja telineiden rakentamishankkeita eri teollisuudenaloilla toimiville asiakkailleen. Uusinvestointiprojekteihin liittyvien avaimet käteen -palveluiden lisäksi tarjoamme huolto- ja peruskorjauspalveluita. Olemme luotettava ja asiakaslähtöinen palveluntarjoaja, jonka selkeä tavoite on laajentaa kunnossapito- ja projektipalvelutoimintaansa kotimaassa sekä toimia hallitusti kansainvälisillä markkinoilla. Huolehdimme henkilöstömme ammattitaidosta ja hyvinvoinnista, etsimme aina uusia tapoja parantaa työtapojamme, ja keskitymme vakaasti toimintamme turvallisuuteen ja kestävyyteen. Arme Oy on osa Suomen suurinta teollisuuseristys- ja telinekonsernia Saimaa Groupia. Arme Oy työllistää n. 150 henkilöä ja liikevaihtomme 2021 on n. 30 miljoonaa euroa.

Saimaa Group haluaa olla mahdollisuuksien talo henkilöstölleen. Alamme ykkösenä tarjoamme turvallisuutta ja entistä monipuolisempia urapolkuja kunkin osaamisen ja halujen mukaan.

 

Sijainti: Vantaa, Naantali, Pirkkala
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!