Projektipäällikkö

Haemme Työllisyysrahaston PMO ja kehitys -tiimiin projektipäällikköä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Tärkeä tehtäväsi on johtaa Työllisyysrahaston strategisia projekteja onnistuneesti tavoitteisiinsa kiinteässä yhteistyössä Työllisyysrahaston muiden osaajien sekä kumppaneiden kanssa. Projektiemme lopputuloksina haluamme tuottaa asiakkaillemme korkealaatuisia digitaalisia palveluita, jotka ilahduttavat käyttäjiään nyt ja tulevaisuudessa. Hyödynnämme sovelluskehityksessä tottuneesti ketteriä menetelmiä, mutta projektien johtaminen edellyttää myös rautaista projektinhallinnan ammattitaitoa laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi tavoitellussa aikataulussa.

Projektipäällikkönä tärkein tehtäväsi on projektin johtaminen valmisteluvaihteesta tuotantokäyttöön asti. Pääset myös osallistumaan Työllisyysrahaston projekti- ja kehittämismallien kehittämiseen ja valmentamiseen.

Sisäisiä yhteistyökumppaneitasi ovat oman tiimin lisäksi koko Teknologia ja kehitys -yksikkö sekä muut projekteihin ja kehittämiseen osallistuvat ammattilaiset Työllisyysrahastossa.

Sovit tehtävään, jos sinulla on:

 • vahvaa kokemusta ja näyttöjä liiketoimintalähtöisten projektien vetämisestä monitoimittajaympäristössä
 • kokemusta digitaalisten asiointipalveluiden kehittämisestä
 • kokemusta perinteisistä projekteista ja ketterästä kehittämisestä
 • erilaisten kehitysmallien tuntemusta
 • soveltuva korkeakoulututkinto
 • sujuvat kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi

Lisäksi odotamme sinulta:

 • erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja
 • kykyä johtaa projekti- ja kehitystiimejä saavuttamaan asetetut tavoitteet
 • ongelmanratkaisutaitoa
 • hyvää stressinsietokykyä myös päällekkäisten työtehtävien keskellä
 • kykyä kuunnella, auttaa ja opastaa muita

Liity joukkoon

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin mukavaan työympäristöön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Suunnitelmallinen perehdytys työhön on meille sydämen asia. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Upeat toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa.

Näin haet

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä meillä, Head of PMO and Development Antti Lähde vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit soittaa Antille numeroon 040 866 5885 ma 16.5. klo 14.30–16.00 ja ke 18.5. klo 14.30–16.00.   

Hae tehtävää 29.5.2022 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumeseulontaan, luottotietokyselyyn ja Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitykseen (Turvallisuuslaki 726/2014).

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Työllisyysrahasto

Työllisyysrahasto on työpaikka, jossa tehdään merkityksellistä työtä. Luomme hyvinvointia, turvaa ja vakautta työn muutoksissa. Rahasto kerää työttömyysvakuutusmaksut, joilla rahoitetaan ansiosidonnaista työttömyysturvaa ja edistetään palkansaajien ja yrittäjien osaamisen kehittämistä aikuiskoulutusetuuksilla. Meidän visiomme on olla ylivertainen sosiaaliturvan toimeenpanija. Asiakkaitamme ovat työnantajat, yrittäjät sekä palkansaajat Suomessa. Opastamme ja neuvomme työttömyysvakuutusmaksu- ja aikuiskoulutusetuusasioissa sekä osallistumme toimialaa koskevan lainsäädännön kehittämiseen. Hyvä henkilöstökokemus ja jatkuva osaamisen kehittäminen on meille tärkeää.

Sijainti: Itämerenkatu 11–13, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!