Projektipäällikkö

 

Haemme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen tehtaallemme Kyröskoskelle.

 

 

Vastaat asiakaskommunikoinnista ja asiakkaiden tarpeiden kokonaisvaltaisesta hoidosta. Teet tarjouksia, valmistusdokumentointia ja huolehdit tilaus- ja ennustekannasta avainasiakkaillemme.

 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on

 

  • Mahdollisesti jo vastaavaa kokemusta asiakasprojektien läpiviennistä ja tuloksellisesta toiminnasta
  • Halu selvittää asioita, vahvat ongelmanratkaisutaidot ja kyky pysyä sovitussa
  • Vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • Kokemusta toimimisesta asiakasrajapinnassa, näet helposti ja ratkaiset sujuvasti erilaisten asiakkaiden erilaiset tarpeet
  • Englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen
  • IT-taitosi ovat hyvällä tasolla ja olet nopea omaksumaan uusia toimintamalleja

 

Työntekijänä olet avoin ja vuorovaikutteinen, toimit mielelläsi yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Olet järjestelmällinen ja pystyt hallitsemaan useita avoinna olevia tehtäviä sujuvasti samanaikaisesti. Olet kiinnostunut oppimaan ja kehittymään, olet utelias uusille asioille.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi vakaassa perheyrityksessä, jossa investoidaan tulevaisuuteen. Kyrel haluaa olla askeleen edellä. Haluatko sinä? Tervetuloa osaavaan joukkoomme Kyröskoskelle!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Johanna Ahola, 4-8.7. ja 8.-22.8. puh. 040 0739 308 tai sähköpostitse johanna.ahola@eezy.fi.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteen www.eezypersonnel.fi kautta ma 22.8.2022 mennessä.

 

Haku alkaa ja päättyy

Kyrel Oy

Kyrel Oy on Suomessa toimiva elektroniikan sopimusvalmistaja ja alansa asiakaslähtöinen edelläkävijä. Kyrel tarjoaa elektroniikan, mekaniikan ja sähkömekaniikan kokoonpanopalveluita useiden eri toimialojen asiakkaille. Kyrelillä on 40-vuotinen historia ja yritys on vuosien varrella kehittynyt ennakkoluulottomalla edelläkävijän asenteella. Yrityksen henkilöstömäärä on noin 200 henkilöä.

Lue lisää: www.kyrel.fi

Sijainti: Hämeenkyrö
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!