Projektipäällikkö

Etsimme uusia työkavereita joukkoomme

MPY on enemmän kuin kumppani. Meillä pääset työskentelemään aidosti merkityksellisissä projekteissa mm. operaattoritason verkon laajentamisen parissa. Tutustu asiakastarinoihimme, niin sinulle selviää, millaisissa hankkeissa pääset hyödyntämään osaamistasi.

 

Hae meille, projektipäällikkö

Etsimme projektipäällikköä Mikkelin taajama-alueen kuidutushankkeeseen. Hankkeessa täydennetään Mikkelin taajama-alueella olevaa kuituverkkoa siten, että se mahdollistaa jatkossa alueen kaikkien kiinteistöjen liittymisen kuituverkkoon. Tämän hankkeen toteutuksen jälkeen kaikki asiakkaittemme kupari- ja koaksiaalikaapeleilla toteutetut tietoliikennepalvelut korvataan kuituverkon kautta toteutettavilla palveluilla. Hankkeen kokonaislaajuus käsittää useita tuhansia kiinteistöjä ja on investointina suurin MPY:n toteuttamista verkonrakennushankkeista.

Projektipäällikkönä hoidat hankkeen rakennuttamista ja valvontaa sekä johdat projektin operatiivista toimintaa. Tulet osaksi verkkotiedon hallinnan tiimiämme, jonka vastuulla on mm. MPY:n verkonrakennusprojektien hallinta, kaapeliverkkojen rakentaminen ja suunnittelu, verkkotietojen käyttö ja ylläpito, tietoliikenteeseen liittyvien toimitusten käsittely ja verkkotietojärjestelmä. Teet yhteistyötä mm. myynnin, tilaustenhallinnan, tuotannon, urakoitsijoiden, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi:

 • Hankkeen etenemisen ja aikataulun seuranta sekä niistä raportoiminen verkkopäällikölle
 • Projektin eri osapuolten toiminnan koordinointi, mm. työtehtävien aikataulutus, resurssien riittävän määrän seuranta ja varmistaminen sekä liittymämyynnin ja asennusten aikataulutuksen koordinointi
 • Urakoitsijan tekemien suunnitelmien tarkastaminen ja kommentointi yhteistyössä MPY:n verkkotiedon hallinnan kanssa
 • Rakennustöiden etenemisen ja laadun sekä kustannusten valvonta
 • Työmaakokousten pitäminen ja kokouspöytäkirjojen laadinta
 • Rakentamisen aikana verkkosuunnitelmiin tulevien muutosten hyväksyminen tai hyväksyttäminen verkkopäälliköllä muutosten laajuuden mukaan
 • Urakoitsijan yksikköhintapohjaisesti tekemien suoritteiden tarkastaminen, laskutusesitysten oikeellisuuden tarkastaminen ja laskutuksen hyväksyminen
 • Valmistuvan verkon käyttöönottotarkastus tilaajan valvojana
 • Loppudokumentoinnin tarkastukseen osallistuminen yhdessä MPY:n verkkotiedon hallinnan kanssa
 • Turvallisuuskoordinaattorin tehtävät, mikäli projektipäälliköllä on tähän riittävä osaamistausta (Valtioneuvoston asetus rakennustyön turvallisuudesta VNA 205/2009)

 

Mitä toivomme sinulta:

 • Sinulla on vankka osaaminen projektien hallintaan liittyvistä asioista.
 • Kykenet hallitsemaan kokonaisuuksia ja pystyt ohjaamaan hankkeen eri osapuolten välistä yhteistyötä ja aikatauluja.
 • Toimintatapasi on suunnitelmallinen ja paineensietokykysi on hyvä. Työskentelet itseohjautuvasti ja pitkäjänteisesti, otat vastuuta ja saat asioita tapahtumaan.
 • Sinulla on kokemusta televerkkojen rakentamisesta tai siihen liittyvistä tehtävistä.
 • Olet innostunut rakentamaan tulevaisuuden tietoliikenneverkkoja.
 • Projektipäälliköllä tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Myös tieturvakortin voimassaolo katsotaan eduksi.

 

Miksi kannattaa tulla meille?

Meille MPY:läisille on tärkeää työn mielekkyys. Työ on inspiroivaa ja siinä pääsee oikeasti vaikuttamaan asiakkaan arkeen. Työssä jaksaa ja voi hyvin työn ja muun elämän yhteensovittamisen, joustavien työskentelykäytäntöjen ja hyvien etujen myötä. Meillä työskentely onnistuu yhtä lailla etänä kuin toimistolla, joita on tällä hetkellä kahdeksalla eri paikkakunnalla.

MPY:llä pääset innostumaan työstäsi ja kehittämään itsellesi laajan ICT-osaamisen. Meillä osaajat voivat siirtyä tiimistä toiseen ja oppia toinen toisiltaan samalla kun liiketoimintamme ja palvelumme uudistuvat.

MPY on työpaikka, jossa voit olla oma itsesi ja kuulut joukkoon. MPY:läisten yhdessä valitsemat arvot, asiakaskeskeisyys, läpinäkyvyys ja välittäminen, toteutuvat jokaisessa työpäivässäsi. Tule osaksi välitöntä työyhteisöämme, jossa tehdään hommia yhtenä tiiminä ja suurella sydämellä, asiakkaan ja toinen toistemme parhaaksi!

 

Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä voisi olla sopiva juuri sinulle, lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään 5.2.2023. Jos sinulla on tehtävästä avoimia kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä rekrytoivaan esihenkilöön, Jukka Lampinen (verkkopäällikkö) puhelimitse 0440 190 270 tai sähköpostitse jukka.lampinen@mpy.fi.

Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan kotisivultamme. Tutustu myös Instagram-tiliimme, jossa esittelemme arkea MPY:llä!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, määräaikainen

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi
Sijainti: Mikonkatu 16, 50100 Mikkeli
Logo

Projektipäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!