Projektipäällikkö

Haemme Tieto-ohjatun rakentamisen innovaatiokeskittymään määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.9.2023-31.8.2025

Projektipäällikköä, jonka päätehtävänä RADIAL - Rakentamisen ajantasaiset digitaaliset mallit EAKR -rahoitteisen hankkeen projektin vetovastuu.

 

Metropolia toimii hankkeen koordinaattorina ja hankekumppaneita ovat Aalto -yliopisto ja Maanmittauslaitos. RADIAL-hankkeen tavoitteena on lisätä yrityksille ja julkisille toimijoille osaamista ja valmiuksia tehokkaammin luoda ja ylläpitää rakennusten ajantasaisia digitaalisia malleja, jotta niitä voitaisiin hyödyntää lukuisissa tehtävissä viranomaistoiminnassa, rakennusten käytön ja ylläpidon apuna, tulevissa korjausrakentamishankkeissa ja lopulta myös kierrätyksessä. Hankkeen yhtenä taustana on vuoden 2025 alussa voimaan tulevan Rakentamislain vaatimus tietomallipohjaisesta rakennuslupaprosessista ja erityisesti toteumamallien toimittamisesta ennen lopputarkastusta.

Ajantasaisen digitaalisen mallin luominen rakennuksesta edellyttää tiedon yhdistämistä (1) suunnitelmista ja määrityksistä ja (2) fyysisestä rakennuksesta itsestään. Edellinen kuvaa esim. rakennuksen tietomallien (BIM) kautta sitä millainen rakennuksesta pitäisi tulla ja jälkimmäinen esim. 3D-kartoituksen kautta sitä mitä rakennuksesta lopulta tuli. Nämä kaksi eivät koskaan vastaa toisiaan täysin. RADIAL-hankkeessa tavoitteena on luoda valmiuksia kerätä tarkat tiedot molemmilta osa-alueilta, tunnistaa ja oikaista poikkeamat ja yhdistää sisällöt yhtenäiseksi malliksi. 

Tarjoamme näköalapaikan suuren korkeakouluyhteisön tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan ja oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen.  

 

Tehtäviisi kuuluvat 

 • Projektin koordinointi, hallinnointi ja raportointi

 • Yhteistyön edistäminen kokonaisuuteen liittyvien toimijoiden kesken 

 • Projektin teknisten tavoitteiden ja kehitystyön edistäminen koskien rakennusten toteumamallinnusta (as-built BIM) 3D-kartoituksen kautta kerätyn datan pohjalta

 

Odotamme, että sinulla on Jaa 

 • tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

 • erinomaiset vuorovaikutustaidot niin suullisesti kuin kirjallisestikin 

 • kyky omaksua nopeasti uutta tietoa ja soveltaa sitä 

 • asiakaspalveluhenkinen ja toimeen tarttuva työote 

 

Eduksi katsomme hyvän ymmärryksen rakennusten tietomallintamiseen (BIM) ja 3D-kartoitukseen liittyvistä teknologioista, esitystavoista ja työkaluista sekä niihin liittyvän kokemuksen ja käytännön osaamistaidot. 

 

Tarjoamme sinulle 

 • näköalapaikan Suomen suurimmassa ammattikorkeakouluyhteisössä, jossa voi tehdä merkityksellistä työtä 

 • loistavat työtilat modernilla kampuksella 

 • monipuoliset työtehtävät ja itsensä kehittämiseen kannustavan työkulttuurin 

 • osaavan tiimin tuen ja mukavat kollegat. 

 

Tiedustelut 

Lisätietoja tehtävästä antaa innovaatiojohtaja Anna-Stina Tähkävuori, anna-stina.tahkavuori@metropolia.fi, p. 040 670 8525 (tavoitettavissa parhaiten 2.6 klo 13-15 ja 21.6 klo 9-11). 

Hakemukset 

Jos kiinnostuit, lähetä ansioluettelosi ja täytä hakemus mahdollisimman pian mutta viimeistään 28.7.2023

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Muodostamme 16 700 opiskelijan ja yli 1 000 asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat.     

Olemme korkeakoulutuksen rohkea uudistaja ja rakennamme kestävää tulevaisuutta tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Ratkaisijakorkeakouluna tuemme tuoretta ajattelua, uusia innovaatioita sekä rohkeita kokeiluja. Vuosittain toteutamme yli 100 tutkimus- ja kehityshanketta, yhteiskunnan ja ihmisen parhaaksi. Metropolian liikevaihto on 111 miljoonaa euroa, josta TKI- ja liiketoiminta muodostavat kasvavan osan.

Kun haluat ratkaisijaksi - tule meille. 

Sijainti: Myllypurontie 1
Logo

Projektipäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!