Projektipäällikkö

Woikoski Oy on vuonna 1882 perustettu itsenäinen suomalainen perheyritys. Kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja. Valmistamme ja toimitamme kaasuja ja kaasunjakelujärjestelmiä sekä hitsauskoneita useille teollisuuden aloille, esim. metalli- sekä elintarviketeollisuuteen. Tuotamme myös lääkkeellisiä kaasuja, kaasun jakelujärjestelmiä sekä medical-tuotteita sairaaloihin. Asiakkaillemme tuotamme lisäarvoa tarjoamalla kilpailuetua, säästöjä, kustannustehokkuutta ja helppoutta kaasujen ohella verkostoratkaisuissa sekä niiden huolto- ja ylläpitopalveluissa. Vastuullinen toimintamme on sertifioitua ja noudatamme ISO 9001-laatujärjestelmää ja Woikoski Code of Conduct säätelee toimintaamme. Meitä on tänään noin 220 ja liikevaihtomme on yli 70 m€. Pitkäjänteinen työ, jatkuva innovaatiokyky sekä työn ja ihmisten arvostaminen ovat arvoja, joiden ansiosta Woikoski tunnetaan vastuunsa kantavana ja arvostettuna yhteistyökumppanina. www.woikoski.fi

Haemme toimintamme laajentamiseen ja tulevaisuuden kasvuun liittyviin hankkeisiin 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ eteläisen Suomen alueelle.

 

Kiinnostaako sinua tuotannon investointi- ja kehityshankkeet?

Projektipäällikkönä vastaat Woikosken investointi- ja kehityshankkeiden eri vaiheiden suunnittelusta sekä niiden läpiviennistä yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Toteutat tuotantokapasiteetin kasvattamiseen johtavia tehdastason kokonaisuuksia, uusia laiteteknisiä ratkaisuja sekä modernisoit yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten asiantuntijoiden kanssa olemassa olevia prosesseja. Pääset keskeiseen rooliin kaasualan kehittämisessä sekä työskentelemään toimialan uusimpien teknologioiden parissa. Ymmärrät työturvallisuuden ja prosessiturvallisuuden tärkeyden kemianteollisuudessa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Woikosken toimipaikoilla sekä toimialan ulkomaisilla laitevalmistajilla. Raportoit tehtävässäsi tekniselle johtajalle ja olet osa projektiorganisaatiota.

Investointi- ja kehitysprojektien menestyksellinen läpivienti edellyttää sinulta kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia, priorisointikykyä ja yhteistyökykyä laitetoimittajien sekä eri paikkakunnille sijoittuvan organisaatiomme kanssa. Sinulla on tekninen koulutus, olet joko DI tai insinööri, ja sinulla on kokemusta investointiprojektien johtamisesta. Projektien budjetointi, hankintojen teknisen sisällön määrittely, aikataulutukset, resurssi- ja koulutussuunnitelmat sekä vastaanotto- ja luovutusprotokollat ovat sinulle tuttuja. Kokemus kemianteollisuudesta on etu. Olet itsenäiseen työhön pystyvä ratkaisujen suunnittelija ja toteuttaja, joka osaa toimia tiimissä sekä sovittujen aikataulujen puitteissa. Työskentelyotteeltasi olet projekteille sitoutunut ja kokonaisvaltaisesti vastuuta ottava. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Työssä on joustava etätyöskentelymahdollisuus.

Woikoskella pääset osallistumaan yhtiöllemme merkittäviin kehityshankkeisiin vakavaraisessa perheyrityksessä, jossa henkilöstöön panostetaan ylläpitämällä kannustavaa ja motivoivaa työympäristöä sekä myönteistä työkulttuuria. Huolehdimme ammattitaitoisen henkilöstömme jaksamisesta sekä tarjoamme ja tuemme kehittymismahdollisuuksia.

Hae tehtävää viimeistään 25.2.2024 lähettämällä meille lyhyt hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveesi kera. Rekrytoimme yhteistyössä Eezy Personnelin kanssa ja lisätietoja tehtävästä tarjoaa rekrytointikonsultti Jenni Kemppainen, p. 050 330 1430. Tartu mahdollisuuteen ja liity osaksi kotimaista laatujoukkuettamme!

Haku alkaa ja päättyy

Woikoski Oy

Sijainti: Etelä-Suomi

Woikoski Oy on vuonna 1882 perustettu suomalainen perheyritys. Kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja. Valmistamme ja toimitamme kaasua, kaasunjakelujärjestelmiä sekä hitsauskoneita useille teollisuuden aloille, esim. metalli- sekä elintarviketeollisuuteen. Lääketehtaana tuotamme myös lääkkeellisiä kaasuja, kaasun jakelujärjestelmiä sekä medical-tuotteita sairaaloihin. Toimintamme on sertifioitua, noudatamme ISO 9001-laatujärjestelmää. Pitkäjänteinen työ, jatkuva innovaatiokyky sekä työn ja ihmisten arvostaminen ovat arvoja, joiden ansiosta Woikoski tunnetaan vastuunsa kantavana ja arvostettuna yhteistyökumppanina.

Logo

Projektipäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!