Projektipäällikkö

Hahle Group hakee joukkoonsa osaavaa Projektipäällikköä vastaamaan konsernin tieto- ja viestintäteknisistä toiminnoista. Hahle on suomalainen kalustealan toimija ja kokonaisvaltaisten säilytysratkaisujen tarjoaja jo vuodesta 1964. Hahle Groupissa työskentelee yli 200 henkilöä yhdeksässä eri toimipisteessä Suomessa ja Virossa.

Projektipäällikkönä pääset työskentelemään itsenäisesti monipuolisessa roolissa mm. palvelinten, työasemien, käyttöjärjestelmien ja verkkoyhteyksien parissa. Tehtävässä vastaat konsernin tietojärjestelmien kokonaisuudesta ja johdat kehitysprojekteja. Samalla toimit tärkeässä roolissa konsernin sisäisenä asiantuntijana, joten palveluhenkisyys ja yhteistyötaidot näyttäytyvät ensisijaisen tärkeinä. Erityistä esimieskokemusta tehtävässä ei vaadita.

Työssä edellytetään

  • soveltuvaa alan koulutusta (esim. tietojenkäsittely, tietotekniikka)
  • aiempaa kokemusta projektien vetovastuusta
  • kokemusta ERP-projektien vetämisestä
  • aiempaa työkokemusta tuotannollisesta toiminnasta
  • ymmärrystä ja osaamista ohjelmoinnista
  • aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta niin työn suorittamisessa kuin oman osaamisen kehittämisessä ja ylläpitämisessä
  • kykyä sopeutua muutoksiin

Arvostamme

  • ratkaisukeskeistä palveluotetta
  • hyviä yhteistyövalmiuksia

Pääset uudistamaan yhtiön toiminnanohjausjärjestelmän kaikilla toimipisteillä yhdessä nykyisen ICT-managerin kanssa. Jatkossa tulet ottamaan päävastuun ICT-toiminnoista sisäisten roolimuutosten myötä.  Päätoiminen työpisteesi sijaitsee Espoossa, mutta työ edellyttää matkustamista noin kahdesti kuukaudessa konsernin muille toimipisteille.

Hahle Groupilla pääset osaksi vakavaraisen perheyhtiön pitkäjänteistä toimintaa, jossa yhteisöllisyydestä ja viihtyisyydestä kertovat työntekijöiden pitkät työurat. Tehtävässä pääset toimimaan hyvin itsenäisesti ja omalla aktiivisella toiminnallasi kehittämään työn sisältöjä.

 

Hae tehtävää viimeistään 11.9.2022 alla olevan linkin kautta.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat ICT-manager Ralf Welin p. 020 1809 333 sekä rekrytointikonsultti Petri Heikkinen p. 040 752 9776.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Hahle

Hahle-ryhmä on suomalainen kalustealan toimija ja kokonaisvaltaisten säilytysratkaisujen tarjoaja. Laaja valikoima koostuu kotimaisista tuotteista ja laadukkaista eurooppalaisista tarvikkeista. Laadukkaat materiaalit ja jatkuva tuotekehitys takaavat sen, että voimme vastata yhä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin. Ryhmään kuuluu Hahle Oy:n (Espoo) lisäksi työtasoistaan ja säilytysjärjestelmistään tunnettu Ecolam Oy (Polvijärvi), kalusteovivalmistaja Josadoor Oy (Kangasniemi), kylpyhuoneratkaisuja ja keittiöaltaita tarjoava Otsoson Oy (Outokumpu), kalusterunkovalmistaja Eurocomp Oy (Perniö) ja maamme johtava valaisimien valmistaja ja suunnittelija M-Light Oy (Vantaa ja Muurame) sekä emoyhtiö Hahle Group Oy (Espoo). Baltian markkinoilla Hahle-ryhmää edustaa Hahle Eesti Oü. Konsernin liikevaihto on noin 47 M€ ja konsernimme työllistää reilut 200 henkilöä ympäri Suomen.

Sijainti: Espoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!