Projektipäällikkö

Data-Enter Oy
Kauppakatu 50, Varkaus
vakituinen
Haku alkaa ja päättyy

Etsimme DataEnterille projektipäällikköä, olisitko se sinä?

Työpisteen paikkoja meillä on tarjolla kaikilla toimipisteillämme Varkaudessa, Kuopiossa, Joensuussa, Iisalmessa, Kajaanissa ja aina Kuusamossa saakka. Etänäkin meillä töitä tehdään, mutta mielellämme kokoonnumme yhteen, kun työtehtävät sitä vaativat.

Projektipäällikön vastuulla ovat olemassa olevien ja tulevien asiakkaidemme ICT-ympäristöjen kehitysprojektit. Projektipäällikkönä raportoit suoraan yrityksen johdolle sekä projektien ohjausryhmille.

Pääse käärtimän hihat vastuullisiin hommiin, tehtävissäsi vastaat DataEnterin projektisalkusta, projektien suunnitelmallisuudesta, aikatauluista, tuloksista ja laadusta. Lisäksi toimit myynnin tukena projektitarjouksissa. Lankojen pitää siis pysyä näpeissä ja hyvistä viestintätaidoista on suurta etua.

Projektipäällikön tehtävään tulevan henkilön toivomme olevan tiimipelaaja ja pystyvän tekemään yhteistyötä niin asiantuntijakaartimme kuin projektitiimien kanssa. Työ on itsenäistä ja vastuullista sekä vaatii erinomaisia koordinointitaitoja. Projektihallinnan osaaminen ja kokemus projektien vetämisestä on ydinosaamista tähän rooliin. Tukenasi ovat osaavat IT-asiantuntijamme, mutta odotamme sinultakin yritysten ICT-infratruktuurien teknistä hahmotuskykyä ja ymmärrystä. Tähän tehtävään soveltuva koulutus voisi olla esim. teknillinen korkeakoulututkinto. Uskomme kuitenkin vahvasti myös työssä oppimiseen ja jatkuvaan osaamisen kehittämiseen, joten toisen näköisetkin opintotodistukset yhdistettynä työelämän oppeihin ovat voineet tuoda tähän tehtävään tarvittavia taitoja.

Kansainväliset asiakkaamme edellyttävät myös hyvää englannin kielen taitoa. Matkustamista tulee lähtökohtaisesti vain Dataenterin toiminta-alueelle asiakkuuksiin sekä omiin toimipisteisiin Itä-Suomessa.

Lisätietoja tehtävästä kertoo tuotantojohtajamme Matti Kanervo, jolle voi pirauttaa numeroon 044 7344 341.

Etsimämme henkilö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • IT-ratkaisujen osaaminen
 • ymmärrys IT-arkkitehtuurista
 • projektihallinnan osaaminen
 • englanti
 • yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

Lisäksi eduksesi on:

 • kokemus ICT-alalta
 • suunnitelmallinen työote
 • sinnikkyys

Tarjoamme

 • Lounasetu
 • Liikunta- ja kulttuurietu
 • Polkupyöräetu
 • Hyvinvointietu (hieronta)
 • Laajat vakuutusedut

Meillä asiat tehdään yhdessä ja asiakkaan parasta ajatellen.

Data-Enter Oy

Tarjoamme IT -palvelut yrityksille valtakunnallisesti. Avullamme yritykset voivat keskittyä oman liiketoimintansa pyörittämiseen ja kehittämiseen. Palvelumme ja ratkaisumme muodostuvat alan parhaista tuotteista ja palveluista ammattilaisten toteuttamana ja ylläpitämänä. Toimimme tällä hetkellä alueellisesti Etelä- ja Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun sekä Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa, Kuopiossa, Varkaudessa, Kajaanissa, Iisalmessa ja Kuusamossa.

Henkilöstöllämme on laaja-alaista sertifioitua osaamista vaativiin ICT-järjestelmiin, niiden suunnitteluun ja käyttöönottoon, sekä jatkuvaan ylläpitoon. Merkittävä seikka on myös henkilöstön pitkä ja laaja työkokemus alalta, jolla voimme taata parhaan mahdollisen asiakastyytyväisyyden.

Tarjoamamme palvelu on 100% kotimaista, sekä tietoturva- ja laatusertifioitua.

 

Data-Enter on Kaisanet Oy:n tytäryhtiönä osa Kainuun Puhelinosuuskuntaa, jolla on yli 120 vuoden historia.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!