Projektipäällikkö

Etsimme Olkiluotoon Laitosmuutosyksikön Projektit-tiimiin vahvistukseksi sinua

Projektipäällikkö

Vastaat työssäsi Olkiluodossa tehtävien laitosmuutos- ja modernisointitöihin liittyvien CAPEX-projektien onnistumisesta. Johdat vastuullasi olevia projekteja alkaen niiden suunnittelusta, budjetoinnista ja luvituksesta aina projektin käyttöönottoon ja päättämiseen saakka. Tyypilliset projektimme kestävät muutaman vuoden, ja niiden budjetti voi nousta jopa kymmeniin miljooniin euroihin, pienissä se on satoja tuhansia euroja.

Sinulla on kokemusta vastuullisista projektitehtävistä muutaman vuoden ajalta, ja haluat projektien johtamisen olevan työtäsi myös tulevaisuudessa. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, esimerkiksi insinööri/DI. Sovit luonteeltasi projektipäälliköksi, jos sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, halu tehdä yhteistyötä sekä järjestelmällinen ja organisoitunut ote myös aikapaineen alla. Saat ihmiset innostumaan ja motivoitumaan yhteisestä tavoitteesta.

Tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittyä edelleen projektijohtamisen ammattilaisena. Meiltä saat osaavan ja työhönsä sitoutuneen yhteisön tuen ja kattavan perehdytyksen laitosmuutosprojektien vetämiseen ydinvoimalaitoksella.

Tervetuloa mukaan tiimiin, TVO:lla on valoisa tulevaisuus ja elämänmakuiset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Tomi Välimäki puh. 020 7469 450.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 17.10.2021. 

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään
Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen

Teollisuuden Voima Oyj (TVO)

Teollisuuden Voima Oyj (TVO) on energiayhtiö, joka tuottaa sähköä Eurajoen Olkiluodon ydinvoimalaitoksessa kahdella laitosyksiköllä (OL1 ja OL2). OL3:n valmistuttua lähes kolmasosa Suomen sähköstä tuotetaan Olkiluodosta. TVO-konserniin kuuluva Posiva Oy on loppusijoituksen edelläkävijä maailmassa käytöstä poistetun polttoaineen elinkaaren hallinnassa.

Ydinsähkön tuotanto on ilmastoystävällistä. Päästötön, olosuhteista riippumaton ydinvoima auttaa Suomea haasteellisten ilmastotavoitteiden saavuttamisessa. TVO:n tuottaman ydinsähkön avulla voidaan välttää vuosittain miljoonien tonnien hiilidioksidipäästöt verrattuna siihen, että sama sähkö tuotettaisiin kivihiilellä.

Sijainti: Eurajoki

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä MPS-Yhtiöiden kanssa.

MPS on suomalainen johtajuuden ja työsuhteen elinkaaren asiantuntija. Yli 45 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Autamme asiakkaitamme osaajien arvioinnissa ja löytämisessä sekä yksilöiden ja organisaatioiden kehittämisessä. Suomen toimistomme ovat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!