Projektipäällikkö

Haemme Tutkimus ja Kehittäminen-yksikköömme yritysten kannattavuuden, tuottavuuden ja henkilöstön työhyvinvoinnin parantamisen hallitsevaa PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Tehtävänäsi on vastata projektipäällikkönä ja asiantuntijana yrityskehittämisen hankkeissa tehtävästä työstä. Tällä hetkellä projekteja on useampi ravitsemisalalla, jonka erityiskysymysten tunteminen on etu. Lisäksi meneillään on useampi, erilaisten pienyritysten liiketoimintavalmiuksia parantava hanke. 

Pääasiallisia tehtäviäsi olisivat:

  • Hankkeisiin osallistuvien yritysten tuottavuuden ja työhyvinvoinnin liiketoimintalähtöinen kehittämistyö
  • hankkeiden tilaisuuksien järjestäminen
  • sidosryhmäyhteistyö, tiedottaminen ja viestintä
  • hankehallintoon liittyvät tehtävät
  • aktiivinen osallistuminen uusien hankkeiden suunnitteluun ja rahoitushankintaan.

Odotamme sinulta

  • työhön soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja työkokemusta
  • kokemusta kehittämisprojektien vetämisestä
  • valmiutta systemaattisesti kehittää yritysten liiketoimintaa.

Yksikkömme vastuulla on myös Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon koulutusten järjestäminen Työtehoseurassa, joten pedagoginen pätevyys on lisäetu. Hankerahoitusinstrumenttien tunteminen edesauttaa tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa (Maaseuturahaston, EAKR- ja ESR-rahoitusten ja yksityisten säätiöiden rahoitus). Työtehtäväsi muotoutuvat osaamisprofiilisi mukaisesti.

Tarjoamme innostavan tehtäväkentän suomalaisen työn kehittämiseen monipuolisesti osallistuvassa työyhteisössä, joustavan työntekemisen mahdollisuudet ja motivoituneen tiimin tuen. Työsuhde on aluksi määräaikainen vuoden 2022 loppuun saakka, mutta jatko on mahdollista vakinaistettuna, hanketilanteen salliessa.

Lisätietoja antaa yksikön johtaja Henna Hurttala, varmimmin iltapäivisin kello 14-16, puhelin 050 3297 498 ja sähköposti henna.hurttala@tts.fi. Hakemukset pyydämme 29.11.2021 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Aluksi määräaikainen vuoden 2022 loppuun

Työsuhde-edut

  • ePassi

Työtehoseura ry

Puhelin: (09) 2904 1200
Sähköposti: rekry@tts.fi
Sijainti: PL 5 (Kiljavantie 6), 05201 Rajamäki

TTS Työtehoseura on yksi Suomen vanhimmista itsenäisesti toimivista koulutus- ja tutkimusorganisaatioista, joka perustettiin lähes sata vuotta sitten työn kehittämiseksi. Koulutamme vuosittain valtakunnallisesti noin 6 000 opiskelijaa eri teknisten alojen ammattilaisiksi. Työn ja tuottavuuden kehittäminen on yhä oleellinen osa toimintaamme: koordinoimme ja osallistumme vuosittain lähes sataan eri alojen tutkimus- ja kehittämishankkeeseen. Noin 200 eri alojen asiantuntijaamme työskentelevät kouluttajina ja tutkijoina toimipaikoissamme Nurmijärvellä, Vantaalla ja Turussa.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!