Projektipäällikkö

Etsimme nyt Oulun ammattikorkeakouluun Ammatillisen opettajakoulutuksen yksikköön kokoaikaiseen työsuhteeseen Projektipäällikköä

Projektipäällikkö toimii vetäjänä ja asiantuntijana Oulun ammattikorkeakoulun sisäisessä ohjauksen ja oppimisen tukemiseen liittyvässä kehitysprojektissa. Projektipäällikkö tekee aktiivisesti yhteistyötä eri koulutusyksiköiden kanssa sekä on yhteydessä muihin sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin. Tehtävä on sijoitettu ammatillinen opettajankoulutus -yksikköön. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen 1.11.2022 - 31.10.2025

Etsimämme henkilö

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävässä menestyminen edellyttää käytännön kokemusta projektipäällikön tehtävästä, projektiviestinnästä ja -taloudesta. Etsimämme henkilö on vaikuttava yhteistyön mahdollistaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Pedagoginen asiantuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme digitaalisten alustojen käyttötaitoa ja rohkeaa tarttumista asioihin. Arvostamme myös positiivista asennetta, halua oppia uutta ja kokemusta onnistuneesta muutosjohtamisesta.

Tarjoamme

Tehtävässä käytetään sopimuspalkkaa (4300-4700 €/kk), joka määräytyy tehtävään valitun henkilön koulutuksen, työkokemuksen ja muun tehtävään soveltuvan osaamisen perusteella.

Hae tehtävää alta. Liitä mukaan CV ja motivaatiokirje. Tehtävän hakuaika päättyy 2.10.2022. Huomioithan että emme valitettavasti käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ammatillisen opettajakoulutuksen yksiönjohtaja Markku Viitasaari markku.viitasaari@oamk.fi puh. 050 4797978.

Oulun Ammattikorkeakoulu

Me Oulun ammattikorkeakoulussa onnistumme, sillä kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää epäonnistua. Teemme yhdessä avoimesti ja vastuullisesti työtä hyvinvoinnin eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä ympäristöviisaasti.  Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 460 työntekijän monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Meiltä valmistuu osaajia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tuemme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllämme erityisesti Pohjois-Suomea ja keskitymme painoalojemme mukaisesti vähähiilisiin ja digitaalisiin ratkaisuihin sekä digipedagogiikkaan.

Puhelin: 020 6110200
Sähköposti: hr@oamk.fi
Sijainti: Yliopistokatu 9, 90570 Oulu

 

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!