Projektisuunnittelija, Digitaaliset ratkaisut

Etsimme nyt Oulun ammattikorkeakoulun Tekniikka- ja luonnonvarayksikön, Sähkö-, automaatio- ja konetekniikan osastolle kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen Projektisuunnittelija, digitaaliset ratkaisut

Haemme digitaalisten kohtaamis- ja yhteistyöalustojen hyödyntämisen kehittämisestä kiinnostunutta henkilöä projektisuunnittelijan määräaikaiseen työsuhteeseen. Projektisuunnittelija osallistuu virtuaalisia yhteistyöalustoja tarjoavien sovellusten kartoitukseen ja arviointiin sekä kehittää sovelluksesta riippumattomia toimintamalleja ja käytänteitä esimerkiksi virtuaalivierailujen toteuttamista varten. Projektisuunnittelija osallistuu digitaalisten yhteistyöalustojen ja teknologioiden tehokkaaseen ja turvalliseen käyttöön tähtäävien koulutussisältöjen suunnitteluun, valmisteluun ja toteuttamiseen.

Projektisuunnittelija osallistuu hankkeen toteutuksen suunnitteluun ja käytännön toteutukseen hankesuunnitelman mukaisesti projektitiimin jäsenenä. Lisäksi projektisuunnittelijalla voi olla myös muita tehtäviä liittyen mm. hanketoimintaan, hankeviestintään, yksikön kehitystoimintaan sekä sidosryhmäyhteistyöhön.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen 1.10.2022 - 30.11.2023 (tai sopimuksen mukaan)

Etsimämme henkilö

Hakijalta edellytetään aitoa innostusta kehittyä digitaalisten viestintä- ja yhteistyöalustojen ja niihin liittyvien virtuaalisten työkalujen taitajaksi, kykyä omaksua ja jakaa uutta tietoa sekä ennakkoluulottomuutta moderneja työmenetelmiä kohtaan.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä verkostoitua sekä tiimi- ja projektityötyötaitoja.  Arvostamme halua toimia opetustiimin jäsenenä sekä oman osaamisalan kouluttajana.  

Tarjoamme

Ammattikorkeakoulujen toimintaympäristön tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.  

 Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Koeajan osalta tehtävän täytössä noudatetaan kulloinkin voimassa olevan työsopimuslain määräyksiä.

Lisätiedot/yhteystiedot

Työpaikkahakemus täytetään alta. Hakuaika tehtävään on voimassa 5.9.2022 - 25.9.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sähkö- ja automaatiotekniikan ja konetekniikan koulutuspäällikkö Helena Tolonen (helena.tolonen@oamk.fi) puh. 040 141 5122 Tekniikan ja luonnonvara-alan yksikön yksikönjohtaja Ville Isoherranen (ville.isoherranen@oamk.fi) 050 430 7761.

Oulun Ammattikorkeakoulu

Me Oulun ammattikorkeakoulussa onnistumme, sillä kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää epäonnistua. Teemme yhdessä avoimesti ja vastuullisesti työtä hyvinvoinnin eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä ympäristöviisaasti.  Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 460 työntekijän monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Meiltä valmistuu osaajia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tuemme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllämme erityisesti Pohjois-Suomea ja keskitymme painoalojemme mukaisesti vähähiilisiin ja digitaalisiin ratkaisuihin sekä digipedagogiikkaan.

Puhelin: 020 6110200
Sähköposti: hr@oamk.fi
Sijainti: Yliopistokatu 9, 90570 Oulu

 

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!