Projektisuunnittelija

Haemme sähkö- ja automaatiotekniikan projektisuunnittelijaa MicroGrid ja Nopsa -hankkeisiin määräaikaiseen työsuhteeseen. Projektisuunnittelija toimii yhteistyössä asiantuntijoiden ja projektipäälliköiden kanssa pääasiassa ylläpidon tehtävissä liittyen laboratorioympäristön hyödyntämiseen osana hankkeiden kokonaisuutta. Projektisuunnittelija toimii projektipäälliköiden tukena käytännön järjestelyissä.

MicroGrid - kustannustehokas energiasaareke -hankkeessa projektisuunnittelija toimii energia-, sekä mikroverkkojärjestelmän käyttöönotossa ja yhteensovittamisessa ICT- innovaatioiden ja teknisten rajapintojen selvitys- ja käyttöönottotyössä.

Nopsa – Nopeat digitaaliset kokeilut -hankkeessa projektisuunnittelijan työtehtäviä ovat hankkeen demonstraatioiden suunnitteleminen ja toteuttaminen muiden projektihenkilöiden kanssa.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen 15.10.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 31.7.2023

Etsimämme henkilö

Tehtävä edellyttää osaamista projektityöstä, hyviä projektinhallinnan taitoja sekä osaamista sähkövoima- ja automaatioteknologioista. Hankkeessa menestyksellinen toiminta vaatii hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa projektipäälliköiden alaisuudessa.

Haemme sähkö- tai automaatiotekniikan insinööriopintojen loppuvaiheessa olevaa tai jo valmistunutta henkilöä.

Arvostamme sähkönjakelutekniikan tuntemusta, esimerkiksi kokemusta akku-, UPS-, aurinkoenergia-, ja/tai sähkönjakelusaareketeknologioista, sekä kokemusta suunnitteluprosesseissa käytetyistä digitaalisista suunnittelu- ja konfigurointityökaluista. Myös sähkönjakelun käyttötilanteiden tuntemus luetaan eduksi. Lisäksi alueellamme toimivien yritysten palveluliiketoiminnan tuntemus luetaan eduksi.

Projektisuunnittelijan tehtävässä eduksi ovat seuraavien järjestelmien ja teknologioiden osaaminen: Siemens, ABB, Valmet ja Beckhoff sekä lähiverkkojen reitittimien ja palomuurien konfigurointi.

Tarjoamme

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Koeajan osalta tehtävän täytössä noudatetaan kulloinkin voimassa olevan työsopimuslain määräyksiä.

Hakuaika tehtävään on voimassa 21.9.2022- 7.10.2022. Hae tehtävää alta. Huomioithan, että emme valitettavasti käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sähkötekniikka ja Tuotantotekniikka tiimin tiimipäällikkö Tero Hietanen (tero.hietanen@oamk.fi) puh. 050 372 9742 sekä Sähkö-, automaatio- ja konetekniikan koulutuspäällikkö Helena Tolonen (helena.tolonen@oamk.fi) puh. 040 141 5122.

Oulun Ammattikorkeakoulu

Me Oulun ammattikorkeakoulussa onnistumme, sillä kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää epäonnistua. Teemme yhdessä avoimesti ja vastuullisesti työtä hyvinvoinnin eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä ympäristöviisaasti.  Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 460 työntekijän monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Meiltä valmistuu osaajia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tuemme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllämme erityisesti Pohjois-Suomea ja keskitymme painoalojemme mukaisesti vähähiilisiin ja digitaalisiin ratkaisuihin sekä digipedagogiikkaan.

Puhelin: 020 6110200
Sähköposti: hr@oamk.fi
Sijainti: Yliopistokatu 9, 90570 Oulu

 

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!