Projektitalouden koordinaattori

Oletko monipuolinen taloushallinnon osaaja ja kiinnostaako sinua mahdollisuus työskennellä liiketoiminnan tukena erilaisissa tutkimus- ja kehitysprojekteissa? Haluaisitko käyttää osaamistasi kestävän kehityksen edistämiseen ja työskennellä inspiroivassa yhteisössä tieteen ja teknologian ytimessä? 

VTT on yksi Euroopan johtavista tutkimuslaitoksista. Meitä VTT:läisiä yhdistää uteliaisuus, intohimo oppimiseen ja pyrkimys ratkoa aikamme suurimpia haasteita ja kääntää ne kestävään kasvuun ja hyvinvointiin. Poikkitieteellinen ja kansainvälinen yhteisömme koostuu yli 2000 huippuammattilaisesta, jotka ovat sitoutuneet luomaan vaikuttavuutta tieteeseen perustuvien innovaatioiden avulla. Tutustu meihin tarkemmin tutustumalla VTT:n tutkimusinfrastruktuuriin VTT Worldissä. 

Etsimme nyt joukkoomme koordinaattoria projektitalouteen 

Projektitaloudessa työskentelet osana VTT:n taloustiimiä, jonka vastuualueena on erilaisten yhteisrahoitteisten hankkeiden talous- ja hallintotehtävät. Tuotamme laadukasta ja asiantuntevaa palvelua liiketoiminnalle ja näin mahdollistamme projektipäälliköiden keskittymisen projektien sisältöön ja huippututkimukseen.

Työskentelypaikkakuntanasi voi olla toiveesi mukaan joko Espoo, Tampere, Jyväskylä tai Oulu.

Työnkuvaasi koordinaattorina kuuluu: 

  • Tutkimus- ja innovaatioprojektien talous- ja hallintotehtävät (mm. Business Finlandin, Suomen Akatemian ja Euroopan aluekehitysrahaston rahoittamat hankkeet)
  • Rahoitusehtojen ja sääntöjen tulkinta sekä projektipäällikön tukeminen hankevalmistelussa
  • Opastaminen ja neuvonta projektien talousasioissa, budjetointi, talousraportointi ja tilintarkastusten järjestäminen
  • Projektien seuranta ja hallinnointi toiminnanohjausjärjestelmässä 

Osana työyhteisöä kehität toimintatapoja ja tuet tiimiä omalla osaamisellasi. Teet tiivistä yhteistyötä organisaation eri toimintojen kanssa ja osallistut mahdollisuuksien mukaan erilaisiin kehityshankkeisiin. Yllä mainittujen tehtävien lisäksi tehtävänkuvaan voidaan sisällyttää muita tiimin vastuualueelle kuuluvia vastuutehtäviä, kuten ohjeistusten laatimista tai koulutustehtäviä. Näitä voidaan osin muokata valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. 

Olet etsimämme koordinaattori, jos sinulla on:

  • Liiketoiminnan ja talouden perusprosessien ymmärrystä
  • Kokemusta taloushallinnon tehtävistä, projektin elinkaaren hallinnasta sekä projektilaskennasta
  • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. KTM, Tradenomi)
  • Vahvat suomen ja englannin kielten taidot 

Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta julkisesti rahoitetuista projekteista ja julkisista rahoittajista.

Työskentelet aktiivisesti ja oma-aloitteisesti projektipäällikön ja liiketoiminnan kumppanina kohti yhteistä tavoitetta. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja työskentelyäsi kuvaa asiakaslähtöisyys ja palveluhenkisyys. Tartut ennakkoluulottomasti ja ratkaisukeskeisesti erilaisiin haasteisiin ja työtehtäviin sekä nautit myös työhön sisältyvien rutiininomaisempien tehtävien hoitamisesta. 

Me tarjoamme sinulle: 

Merkityksellistä työtä. VTT:llä pääset ammatillisen osaamisesi avulla ratkaisemaan aikamme suurimpia haasteita tieteen ja innovaatioiden kautta. Tutkimuksellamme tähtäämme systeemisten ja teknologisten haasteiden ratkaisemiseen, kuten hiilineutraaliuden saavuttamiseen ja huippuluokan digitaalisten järjestelmien luomiseen. VTT:llä pääset osallistumaan tähän merkitykselliseen muutokseen oman ammatillisen osaamisesi kautta. Lue lisää strategiastamme – eksponentiaalisen toivon polku, sekä organisaatiokulttuuristamme, jonka avulla rakennamme maailman merkityksellisintä työpaikkaa.      

Inspiroivan yhteisön. VTT yhdistää kaikki innovaatioiden huippualat kvanttiteknologiasta synteettiseen biologiaan. VTT:läisenä pääset rakentamaan tieteen ja teknologian tulevaisuutta. 

Ura- ja oppimismahdollisuuksia. Tieteellisenä asiantuntijaorganisaationa panostamme paljon oppimiseen ja kehittymiseen sekä tuemme henkilöstöämme saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa uusien vastuiden kautta. Tästä syystä VTT:llä viihdytäänkin niin kauan – keskimääräinen työsuhteen pituus on yli 10 vuotta. Jos olet utelias, kunnianhimoinen ja halukas oppimaan, VTT on oikea paikka viedä urasi uudelle tasolle. 

Tukea hyvinvoinnillesi. Henkilöstömme on tärkein voimavaramme, joten pidämme heistä hyvää huolta. Panostamme tiimityön ja johtajuuden kehittämiseen sekä tarjoamme monipuolisia hyvinvointipalveluita työ- ja perhe-elämän hyvän tasapainon mahdollistamiseksi. Kuuden viikon palkallisen loman lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuurietuja, harrastuskerhoja sekä vapaaehtoisia hyvinvointipalveluita, kuten meditaatio-ohjelmia ja kognitiivisen ergonomian koulutusta. 

Hae nyt ja liity huippuammattilaistemme joukkoon!

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointiportaalissamme viimeistään 12.2.2023. Haethan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti oikean henkilön löydettyämme.  

Innostuitko ja haluat kuulla lisää?  

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Antti Välimäki, antti.valimaki@vtt.fi, 040 6838148, 26.1.2023 klo 10-10.45 ja 27.1.2023 klo 10-10.45.

Odotamme yhteydenottoasi innolla!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva

VTT

VTT on visionäärinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokumppani. Tartumme globaaleihin haasteisiin ja luomme niistä kestävän kasvun mahdollisuuksia. Autamme yhteiskuntaa kehittymään ja yrityksiä kasvamaan teknologisten innovaatioiden avulla – ajattelemme beyond the obvious. Meillä on 80 vuoden kokemus huippututkimuksesta ja tieteeseen perustuvista tuloksista.   

VTT – beyond the obvious.

Sijainti: Tekniikantie 21, Espoo

Please see our other open positions and read more about us from our career pages.

Logo

Projektitalouden koordinaattori

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!