Projektityöntekijä, digitaalinen koulutus

Etsimme Laurean digitaalisen koulutuksen kehittämisen tiimiin projektityöntekijää määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2024 saakka.

Projektityöntekijän tehtävänä on suunnitella digitaalisia ohjauspalveluita opetukseen ja uraohjaukseen kaksivuotisessa tutkimus- ja kehittämishankkeessa. Lisäksi tehtävään kuuluu Laurean itsenäisesti suoritettavien verkkokurssien opiskelijahallinnointia ja -viestintää.

Edellytämme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Kokemusta erilaisista opetuksen sovelluksista ja järjestelmistä
  • Hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa

Hakijan eduksi katsotaan pedagoginen pätevyys tai opetusalan opinnot sekä kokemus opiskelijaohjauksesta tai opintohallinnosta. Laurean strategisten teemojen, kuten yhteiskehittämisen, palvelumuotoilun ja ennakoinnin tuntemus auttavat myös menestymään tehtävässä.

Tehtävässä pääset mukaan käynnistämään projektia tiiviissä hanketiimissä. Hankkeessa tehtävänäsi on suunnitella uusia ohjauksen tapoja hyödyntäen Laurean digitaalisia oppimisympäristöjä ja viestintätyökaluja. Tulet myös osaksi korkeakoulun suurempaa digitaalisen koulutuksen kehittämistiimiä. Tiimimme esimerkiksi kehittää ja ylläpitää Laurean oppimisalustoja, vastaa henkilöstön digipedagogisesta koulutuksesta, sekä hallinnoi ja kehittää korkeakoulun MOOC-opintojen tarjontaa. Kanssamme pääset oppimaan joka päivä uutta ja soveltamaan hankkeissa oppimaasi Laurean muussa toiminnassa.

Etsimme tiimiimme oma-aloitteista ja järjestelmällistä jäsentä. Hanketyössä vaaditaan uusien asioiden sisäistämistä nopeasti, joten tiedonhankintataidot ja uteliaisuus auttavat tehtävien hoitamista. Toivomme sinulta myös käyttäjälähtöistä työotetta ohjauspalveluiden kehittämiseen. Opiskelijahallinnon ja -viestinnän tehtävät edellyttävät systemaattista työotetta ja hyviä viestintätaitoja. Työssämme kohtaamme laajasti ihmisiä sekä Laureassa että kumppaniorganisaatioissa, joten diplomaattisesta otteesta on hyötyä vuorovaikutustilanteissa.

Tehtävä sijoittuu Laurean Tikkurilan kampukselle ja tarjoamme myös laajat etätyöskentelymahdollisuudet.

Palkkaus tehtävässä on noin 3000-3300€, tehtävään valitun osaamisesta ja kokemuksesta riippuen. Työsuhteen ehdot ovat yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työaika 36,25 h viikossa. Työsuhde alkaa 10.4.2023 tai sopimuksen mukaan.

Haethan tehtävään sähköisesti rekrytointijärjestelmämme kautta 26.3.2023 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Kehittämispäällikkö Mikael Uusi-Mäkelä, +358 40 728 9428, mikael.uusi-makela@laurea.fi (työsuhde ja hanketehtävät) sekä kehityspäällikkö Virve Pekkarinen, +358 50 490 1919, virve.pekkarinen@laurea.fi (MOOC-opintojen hallinnointi).

Käy tutustumassa meihin: Laurea työnantajana - Laurea-ammattikorkeakoulu
 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, kokoaikainen

Laurea

Laurea-ammattikorkeakoulu on kansainvälinen metropolialueen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn kehittäjä. Työelämään integroitunut korkeakouluyhteisömme keskittyy soveltavaan tutkimukseen ja ammatilliseen korkeakoulutukseen yhdessä työelämän kanssa. Meille laurealaisille palvelulupauksen lunastaminen joka päivä on kunnia-asia.

Suomen vetovoimaisin ammattikorkeakoulu Laurea on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on n. 60 M€ ja joka työllistää yli 600 henkilöä. Uusmaalaisessa korkeakoulussamme on noin 8000 opiskelijaa.

 
Sähköposti: rekrytointi@laurea.fi
Sijainti: Ratatie 22
Logo

Projektityöntekijä, digitaalinen koulutus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!