Projektityöntekijä TES-määrityksien tekoon

Etsimme nyt kahta tai kolmea oikeustieteiden opiskelijaa osa-aikaiseen projektitehtävään Eezy Oyj:lle.

Projektityöntekijänä tehtäviäsi ovat mm. työaikalain, vuosilomalain sekä erilaisten työehtosopimusten tulkintaan liittyviä tehtäviä sekä oikeudellisten selvitysten tekemistä. Tuet osaltasi järjestelmäprojektimme edistymistä aktiivisella ja tarkalla otteella hankkimalla myös oma-aloitteisesti tietoa.

Voit työskennellä millä tahansa paikkakunnalla, josta löytyy Eezyn toimisto tai kokonaan etänä niin halutessasi. Suurimmat yksiköt löytyvät Helsingistä, Tampereelta ja Turusta. Työtä on 2–3 päivää viikossa, työaika on sovittavissa oman elämäntilanteeseen sopivaksi. Projektin kesto on arviolta maaliskuuhun 2023 asti.

 

Onnistumisesi avainsanat

Olet jo oikeustieteiden opinnoissasi edistynyt, ja käynyt työoikeuden kurssit sekä virka- ja työehtosopimusoikeuden. Osaat siis jo työehtosopimusoikeuden keskeiset asiat.

Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus, jossa on kertynyt osaamista työehtosopimuksista.  Mikäli sinulla on it-tausta, näemme sen isona plussana myös.

 

Tule mukaan Eezyn kasvutarinaan!

Työskentelysi tukena on vahva ammattitaitoinen organisaatio sekä kasvuhakuinen tiimi. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä kaikki tarvittavat avaimet onnistumiseen.

Eezyn visio on olla Suomen työelämän merkittävin uudistaja. Sinulle aukeaa ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaltasi edistämään tätä kunnianhimoista tavoitetta samalla kun kerrytät opintoihisi liittyvää työkokemusta ja osaamistasi.

Tueksesi saat konsernimme laajan työyhteisöverkoston, jossa arvoa annetaan hyville yhteistyövalmiuksille sekä motivaatiolle oman osaamisesi ja toimintamme kehittämiselle. Mainiot henkilöstöedut, mahtavat työkaverit, monipuoliset uramahdollisuudet sekä onnistuneet työkokemukset toteutuvat Eezyllä!

 

Ota seuraava askel kohti onnistumista

Lähde Eezyn matkaan hakemalla tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään keskiviikkona 30.11.2022. Muista lisätä mukaan pdf-muotoinen CV sekä hakemuksesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Mikäli sinulla herää rekrytoinnista kysyttävää, ota yhteyttä Eezyn Talent Acquisition Partneriin Marjaana Rauhalaan, p. 050 4776393 tai marjaana.rauhala@eezy.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Eezy Oyj

Eezy Oyj on suomalainen yhtiö, joka tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi-, valmennus-, koulutus- ja työllistymispalveluja sekä kevytyrittäjäpalveluita ja yritysten kehittämisen palveluita. Työllistämme vuosittain noin 30 000 henkilöä ja toimimme ympäri Suomea. Eezyn ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305,5 miljoonaa euroa ja Eezyn osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

Eezyn tehtävä on luoda onnistumisia työelämässä. Autamme niin työntekijöitä kuin työnantajia saavuttamaan heidän omat, työuraan tai liiketoimintaan liittyvät tavoitteensa. Meidän eezyläisten oma tavoitteemme on olla Suomen johtava työelämän uudistaja.

Logo

Projektityöntekijä TES-määrityksien tekoon

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!