Prosessi-insinööri

 

Jätevedenpuhdistusta vesistöjen ja Tampereen seudun hyväksi!

Tampereella on käynnissä seudullinen suurhanke: Tampereen Seudun Keskuspuhdistamon rakentaminen Sulkavuoreen. Jätevedenpuhdistamo rakennetaan tukevasti kallion sisään. Se vastaa kasvavan väestömäärän tarpeisiin ja turvaa jätevesien käsittelyn pitkälle tulevaisuuteen. Hankkeessa ovat mukana Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi.

Tampereen Sulkavuoren seudullinen jätevedenpuhdistamo otetaan käyttöön vuonna 2025.

 

Etsimme

PROSESSI-INSINÖÖRIÄ

 

Laitoksen valmistuttua vastaat jäteveden- ja lietteidenkäsittelyn prosessien ohjauksesta. Toimit käyttöpäällikön sijaisena, prosessinhoitajien työnjohtajana ja osallistut varallaoloon.

Lisäksi olet mukana prosessien ja järjestelmien kehittämisessä, koeajoissa ja kunnossapidon ohjauksessa.

Rakentamisen aikana työskentelet osana valvontaorganisaatiotamme ja vastuualueesi koostuu pääasiassa laiteasennuksien ja dokumentoinnin valvonnan tehtävistä. Olet mukana automaatiojärjestelmän tehdaskoestuksessa ja kunnossapitojärjestelmän rakentamisessa.

 

Sinulla on tekninen koulutus (insinööri tai DI) ja vähintään viiden vuoden kokemus koulutustasi vastaavista tehtävistä. Arvostamme teollisuuden prosessien ohjauksen ja toteuttamisen kokemusta.  Olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja aktiivinen vastuunottaja. Haemme käytännön tekijää, jolla on riittävät yhteistyö- ja esimiestaidot.

 

Lähde mukaamme toteuttamaan kestävää seudullista jätevedenkäsittelyä. Tarjoamme sinulle vastuullisen ja vakaan työnantajan, viihtyisät, uudet toimitilat sekä mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden työkokonaisuuteesi ja -ympäristöösi.

 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Soita lisätietoja tehtävästä, organisaatiosta ja itse hankkeesta Eezy Personnel Oy:n seniorikonsultti Johanna Aholalta, p. 0400 739 308.

Jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi meille 19.12.2022 mennessä osoitteessa: eezypersonnel.fi

 

Haku alkaa ja päättyy

Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy

Sijainti: Tampere
Logo

Prosessi-insinööri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!