Prosessiasiantuntija

Miten sinä kehittäisit rautatieliikenteen ja liikenteenohjauksen tulevaisuutta?

Fintraffic Raide hakee nyt Vaatimustenhallinta, prosessit ja ohjeet- tiimiin prosessiasiantuntijaa vastaamaan yhtiön liikenteenohjaus ja -hallintapalvelun suunnittelusta ja ratatöiden prosessikehityksestä, sekä osallistumaan yhtiön prosessikehittämisen kokonaisuuteen.

Mitä tehtävä pitää sisällään?

Tehtävässä pääset mukaan kehityksen ytimeen matkalla kohti Digiradan uudistuksia, pitäen samalla huolen nykytilasta ja rautateiden jatkuvasta kehityksestä turvallisemmaksi, sujuvammaksi ja asiakastarpeet huomioivaksi.  

Prosessiasiantuntijan vastuulla on muun muassa seuraavat tehtävät:

  • Prosessien kehitystyö yhdessä palveluiden kanssa
  • Prosessien kuvaaminen ja mallinnus
  • Prosessikuvausten ylläpito
  • Työskentely Digiradan työryhmissä
  • Kehitystyöpajojen fasilitointi

Työ painottuu suunnittelun ja ratatöiden nykyisiin prosesseihin ja niiden kehitykseen erityisesti teknisten järjestelmien muuttuessa ja Digiradan edetessä. Toimit prosessien omistajien tukena prosessien kehityksessä, fasilitoit työpajoja ja olet mukana kehittämässä prosessikehityksen periaatteita.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta kokemusta prosessikehityksestä ja sen menetelmistä. Hahmotat helposti isoja kokonaisuuksia, mutta jaksat perehtyä myös yksityiskohtiin. Henkilönä olet kehitysmyönteinen, vuorovaikutustaitoinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen. Ymmärrät työsi merkityksellisyyden ja vaikuttavuuden rautateiden kehitykselle ja työskentelytyylisi on systemaattinen ja analyyttinen.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta liiketoiminnan kehitystyöstä ja ymmärrys rautatieympäristöstä tarjoaa sinulle hyvät edellytykset tehtävässä pärjäämiseen.

Työskentelypaikkana on Helsinki, mutta työtä on mahdollista tehdä osittain myös toiselta paikkakunnalta. Työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän uuden tiimin rakentamisvaiheessa innostavassa ja dynaamisessa työyhteisössä. Tässä tehtävässä pääset kehittymään ja konkreettisesti vaikuttamaan rautatiejärjestelmän toimivuuteen, sekä seuraamaan läheltä liikennesektorin muuttumista ja rautatiejärjestelmän kehitystä.

Tarjoamme myös:

  • Mahdollisuuden päästä mukaan hankkeeseen, joka muuttaa Suomen rautatiemaailmaa 
  • Hyvät henkilöstöedut , kuten liikunta- ja kulttuurietu, lounas- sekä työmatkaetu ja laajat työterveyspalvelut
  • Mahdollisuuden työskennellä koko rautatietoimialan sekä eurooppalaisten huippuammattilaisten seurassa  

Olemme vahvasti sitoutuneita arvoihimme, tutustuthan niihin oheisen videon kautta: Fintraffic: Arvot - YouTube . Mikäli työtehtävän lisäksi myös arvomme kolahtivat, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Tunturi, hänet tavoitat sähköpostitse tai puhelimitse: janne.tunturi@fintraffic.fi , +358408620900

Haethan meille! Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa, miksi juuri sinä olisit joukkoomme sopivin. Lähetä palkkatoiveella varustettu hakemuksesi ja CV:si meille 02.04.2023 mennessä. Kutsumme hakemusten perusteella sopivimpia hakijoita haastatteluun jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Päätöksemme tueksi käytämme tarvittaessa henkilöarviointia. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic

Fintraffic liikuttaa maalla, merellä ja ilmassa. Autamme ihmiset ja tavarat perille turvallisesti, sujuvasti ja ympäristöä huomioiden. Älykkäät liikenteenohjauspalvelut, digipalvelut yrityksille ja kuluttajille sekä ajantasainen liikennetieto vauhdittavat Suomen kehittymistä kestävän liikenteen ja logistiikan edelläkävijäksi. Palveluksessamme on 1100 ammattilaista.

Sijainti: Palkkatilanportti 1, Helsinki

 

Logo

Prosessiasiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!