Prosessinhoitaja paahtimolle

Sinä, jolla on halua ja kykyä työskennellä kahvin ja mausteiden maailmassa - etsimme sinua joukkoomme!

Haussa PROSESSINHOITAJA kahvipaahtimolle Helsingin Vallilaan

Prosessinhoitajan tehtävissä vastaat tuotantosuunnitelman mukaisen pakkausohjelman toteutumisesta sekä laitteiden teknisestä toimivuudesta omalla vastuualueellasi. Ratkaiset ja poistat laitteissa ilmenevät laiteviat ja häiriötilanteet mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti. Lisäksi huolehdit oman työalueesi siisteydestä, omavalvonnasta ja laatukirjauksista.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet tekniikasta/automaatiosta kiinnostunut, erinomaiset ongelmanratkaisutaidot omaava tiimipelaaja. Sinulla on valmiuksia ja halua toiminnan kehittämiseen ja kommunikoit sujuvasti suomen kielellä.

Toivomme, että sinulla on alan koulutus tai tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Yhtä tärkeänä arvostamme työtä pelkäämätöntä asennetta ja ahkeraa työotetta. Trukkikortti sekä trukinajotaito katsotaan eduksi.

Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen (40h/vko). Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville aamu -ja iltavuoroihin, mutta sinulla tulee olla valmiutta työskennellä tarvittaessa myös viikonloppuisin sekä kolmivuorotyössä.

Mikäli näet itsesi Meiralla prosessinhoitajan tehtävässä, toivomme että jätät hakemuksesi viimeistään 30.9.2022 mennessä. Haastattelemme henkilöitä tehtävään jo hakuaikana ja pyrimme täyttämään tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tehtävään valittavalle henkilölle voidaan teettää huumausaineseula työterveyshuollossa

Meiran yli 180 työntekijän joukkoon sisältyy lukuisia eri alan ammattilaisia. Meitä eri tehtävissä työskenteleviä meiralaisia yhdistää avoimuus, ammattimaisuus, hyvä asenne sekä tahto ja taito tehdä laatua asiakaslähtöisesti. Työskentelet perinteikkäässä tehtaassamme keskellä Helsingin sykettä.

Panostamme ”Hyvä työpaikka” -ohjelmamme myötä työhyvinvointiin, ammatillisiin kehittymismahdollisuuksiin ja työn ja vapaa-ajan tasapainoon. Tarjoamme työntekijöillemme mm. laajat työterveyden palvelut, Smartum- ja lounasedut sekä henkilöstömyymälän hyvät tuote-edut.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Meira Oy

Helsingin kantakaupungissa tietää saapuneensa Vallillaan, kun ilmassa tuoksuu täyteläinen kahvin aromi. Tuoksu tulee Meiran kahvi- ja maustetehtaalta, jossa paahdetaan jo kolmannes suomalaisten juomasta kahvista; Kulta Katriinaa, Segafredoa ja Saludoa. Täällä päätyvät pakkauksiinsa myös rakastetut Meiran ketsupit, sinapit, maustamis- ja leivontatuotteet, suolat sekä pähkinät. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 84,8 milj. euroa, ja työllistimme 188 henkeä. Meira on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on yksi Euroopan suurimmista kahvialan yrityksistä. Päämäärämme on luoda asiakkaillemme, työntekijöillemme ja kumppaneillemme reilusti parempia hetkiä. Sitä olemme tehneet suurella sydämellä ja sinnikkyydellä jo vuodesta 1914.

Puhelin: 0207443500
Sähköposti: rekrytointi@meira.fi
Sijainti: Aleksis Kiven katu 15, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!