Prosessinhoitaja, pääkaupunkiseutu

Miltä kuulostaisi vastuullinen ja monipuolinen työ menestyvässä ja alati kehittyvässä perheyrityksessä?

Etsimme nyt toimintamme laajentuessa Helsingin ja Espoon valmisbetonitehtaillemme

PROSESSINHOITAJIA

mielenkiintoisiin ja vastuullisiin betonimyllärin tehtäviin (3 tehtävää). Työtehtävät sisältävät monipuolisesti betonin valmistusta, laadunvalvontaa ja käyttäjäkunnossapitoa. Pidät yhteyttä tiiviisti yhteyttä työmaihin sekä kuljetus- ja pumppausliikkeisiin. 

Jos sinulla on soveltuva tekninen peruskoulutus sekä kokemusta prosessiteollisuudesta, sovit tehtävään hienosti. Kokemus valmisbetonitoimituksista ja ajojärjestelytehtävistä on eduksi. Tehtävä on vahvasti asiakaspalvelutyötä, joten hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky tehdä ratkaisuja muuttuvissa tilanteissa ovat tarpeen. Meillä saat työtehtäviisi hyvän perehdytyksen ja koulutuksen sekä osaavan työyhteisön tuen.

Työnantajana Lujabetoni on vakaa ja turvallinen, ja pidämme henkilöstöstämme huolta. Meillä on kattavat henkilöstöedut ja panostamme merkittävästi hyvään johtamiseen ja henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. 

Lisätietoja tehtävästä ja Lujabetonista työnantajana saat Tehdaspäällikkö Henri Väisäseltä p. 0445852505.
 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

Lujabetoni

Lujabetoni suunnittelee, valmistaa ja asentaa rakennuselementtejä, valmisbetonia ja infratuotteita Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto on 200M€ ja se työllistää 1000 henkilöä 27:llä tehtaallaan. Lujabetonin strateginen tahtotila on olla toimialansa Vahvin Betoniosaaja. Tämän mahdollistaa toimialan aktiivisin asiakastyöskentely, paras betoniosaaminen sekä parhaat betonituotteet ja –ratkaisut. 

Lujabetonin toiminnan kivijalat ovat Lujissa arvoissa, jotka yhdessä vahvan taseen, kattavan tehdasverkoston, laajan tuoteportfolion sekä osaavan henkilöstön kanssa luovat vahvan perustan menestykselle. Tavoitteitamme kohti menemme jatkuvalla kehitystyöllä, jota ohjaavat rakentavien asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, kestävä kehitys sekä betonirakentamisen tuotteistaminen tehdasvalmiiksi kerrostaloratkaisuiksi. Panostamme merkittävästi henkilöstömme hyvinvointiin, esihenkilötyöhön, työturvallisuuteen ja osaamispääoman kasvattamiseen tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Puhelin: 020 789 5500
Sähköposti: tyohakemukset@luja.fi
Sijainti: Turveradantie 20

Logo

Prosessinhoitaja, pääkaupunkiseutu

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!