Prosessinhoitaja

 

Jätevedenpuhdistusta vesistöjen ja Tampereen seudun hyväksi!

Tampereella on käynnissä seudullinen suurhanke: Tampereen Seudun Keskuspuhdistamon rakentaminen Sulkavuoreen. Jätevedenpuhdistamo rakennetaan tukevasti kallion sisään. Se vastaa kasvavan väestömäärän tarpeisiin ja turvaa jätevesien käsittelyn pitkälle tulevaisuuteen. Hankkeessa ovat mukana Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi.

Tampereen Sulkavuoren seudullinen jätevedenpuhdistamo otetaan käyttöön vuonna 2025.

 

Etsimme

Prosessinhoitajaa

 

Käyttöönoton jälkeen hoidat erilaisia jätevedenpuhdistamon ja pumppaamoiden valvonta-, säätö- ja ohjaustöitä. Tehtäviisi kuuluu prosessilaitteiden ylläpitoa, laitteiden, tilojen ja altaiden puhdistuksia ja pesuja sekä erilaisia näytteenottoja.

Rakentamisen aikana työskentelet osana valvontaorganisaatiotamme ja tehtäväsi muodostuvat pääasiassa laiteasennuksien ja dokumentoinnin valvonnan tehtävistä. Olet mukana kunnossapito- ja automaatiojärjestelmän käyttöönotossa.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutustausta. Omaat jo ehkä hieman kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Edellytämme myös aiempaa prosessinohjausjärjestelmän käyttökokemusta. Henkilönä olet itsenäinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Teet työtäsi vastuullisesti ja tarkasti. Osaat ottaa vastuuta ja viet asioita hyvällä otteella eteenpäin.

 

Lähde mukaamme toteuttamaan kestävää seudullista jätevedenkäsittelyä. Tarjoamme sinulle vastuullisen ja vakaan työnantajan, viihtyisät, uudet toimitilat sekä mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden työkokonaisuuteesi ja -ympäristöösi.

 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Soita lisätietoja tehtävästä, organisaatiosta ja itse hankkeesta Eezy Personnel Oy:n seniorikonsultti Johanna Aholalta, p. 0400 739 308.

Jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi meille 19.12.2022 mennessä osoitteessa: eezypersonnel.fi

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy

 

Sijainti: Tampere
Logo

Prosessinhoitaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!