Prosessityöntekijä (Piiloset, Lieto)

Finnsusp Oy (Piiloset) on voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä kotimainen piilolinssien hoitonesteiden, kuivien silmien hoitotuotteiden sekä yksilöllisten silmälasilinssien kehittäjä ja valmistaja. Piiloset®-, PuroSilmille®- ja OLOlinssit®-brändeillämme myytävät tuotteet valmistamme omilla tehtaillamme Liedossa. Palvelutarjontaamme kuuluu myös monipuoliset sopimusvalmistus- ja laboratoriopalvelut eri yrityksille. 

Löydät lisätietoja meistä verkkosivuiltamme www.finnsusp.fi sekä brändisivuiltamme www.purosilmille.fi, www.ololinssit.fi ja www.piiloset.fi

 

Tehtävänkuvaus

Vakavarainen asiakkaamme Piiloset etsii joukkoonsa motivoitunutta prosessityöntekijää puhdastilatyöskentelyyn piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden valmistukseen Lietoon. Työsuhde on vakituinen ja työtä tehdään arkipäivisin kolmessa vuorossa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme sinulta

Aikaisempi kokemus puhdastilassa työskentelystä ja aseptisten työtapojen tunteminen auttaa oppimaan työn nopeammin, mutta alan ammattilainen sinun ei tarvitse vielä olla. Esimerkiksi aiempi kokemus elintarviketeollisuudesta on eduksi. Sinulta toivomme toimeen tarttuvaa sekä aktiivista työotetta. Työssä noudatetaan selkeitä työohjeita ja on tärkeää, että jokainen suoritettu työvaihe kirjataan ylös, joten tarkkuus on valttia. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta GMP- ja/tai ISO 13485 -standardin mukaisesta toiminnasta, mutta se ei ole välttämättömyys. Työkielenä käytämme suomea. Huomioithan, että julkiset eivät kulje meille asti.

Työtehtävät

Prosessityöntekijänä vastaat nesteiden pullotusprosessin käynnistyksestä, valvonnasta sekä prosessin loppuun viennistä. Työnkuvaasi kuuluu myös pullotusprosessissa tarvittavien välineiden asennukset, materiaalien lisäykset, näytteenotot sekä tilan siisteydestä huolehtiminen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme kokoaikaisen vakituisen työn vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä, jossa pääset osaksi ammattitaitoista ja mukavaa tiimiämme. Tehtävässä tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilöstöedut.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (13-14) 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Haku alkaa ja päättyy

Finnsusp Oy

Sijainti: Pääskykalliontie 5, 21420 Lieto
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!