Psykiatrian erikoislääkäri


Coronaria Psykiatria Oy tarjoaa psykiatrian ja mielenterveystyön ammattilaisia ja palveluja julkiselle sektorille. Meillä työskentelee sairaanhoitajia, psykologeja, psykoterapeutteja sekä psykiatrian alojen erikoislääkäreitä.

 

Psykiatri, olemme kiinnostuneita sinusta! 

Olemme ihmisläheinen toimija, jolle työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää. Meillä työntekijä on aidosti tärkeä ja jokaisella mahdollisuus vaikuttaa työhönsä liittyviin asioihin. Toimintamme on pitkäjänteistä, mutta samalla joustavaa ja ketterää. Oma yhteyshenkilösi kuuntelee toiveitasi ja huolehtii asioista arkeasi helpottaen. Kliinisissä pulmissa saat hyödyntää apunasi vastuulääkäreitämme. Tervetuloa mukavaan ja osaavaan porukkaamme!

  • Töiden aloitusajankohta voidaan sopia joustavasti
  • Voimme työllistää koko- tai osa-aikaisesti
  • Työtä voi tehdä monipuolisesti etä- ja lähityönä maantieteellinen alue huomioiden
  • Coronarialla voit toimia työsuhteisena, ammatinharjoittajana tai oman yritykseksi kautta


Miten sinä haluaisit rakentaa työviikkosi? Ota yhteyttä ja mietitään asiaa yhdessä!

Lisätietoja antaa:

Mari Nousiainen, yhteyspäällikkö
mari.nousiainen@coronaria.fi
p. 040 627 7112

 

Terveydenhuollon ammattilaisten työn arvostus on Coronarialla keskiössä. Se ei ole päälle liimattu korulause, vaan aidosti toimintamme lähtökohta, sillä Coronaria on lääkärien perustama, omistama ja johtama yritys. Meillä tehdään töitä pitkäjänteisesti terveyden ja hyvinvoinnin eteen ja arvot ohjaavat vahvasti toimintaamme. Coronaria on yksi Suomen merkittävimmistä terveydenhuollon yrityksistä ja suurimmista toimijoista ainoa, joka on täysin suomalaisessa omistuksessa.

Hakuaika alkaa:

Tarjoamme

Coronarialaisten hyvinvointi on tärkeää

Tarjoamme työsuhteessa oleville työntekijöillemme monipuolisia etukoreja, joista on mahdollista valita omaan elämäntilanteeseen sopivia henkilöstöetuja satojen eurojen arvosta joka vuosi. Vuoden 2024 etukorit sisältävät esim. liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, työmatka- ja lounasetua. Valittavissa on etuvaihtoehtoja myös hammasklinikoidemme palveluihin tai Silmäaseman tuoteostoihin. Coronarialaisena pääset valitsemaan näistä itsellesi mieluisimmat.

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut konserni. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon ja hyvinvoinnin palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.

Meitä coronarialaisia on jo 4550 ja liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 358 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 5. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, Professio ja Mectalent.

Logo

Psykiatrian erikoislääkäri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!