Psykiatrian erikoislääkäri

Nyt haemme Psykiatrian erikoislääkäreitä koko Suomen alueelle

Coronaria Psykiatria Oy tarjoaa psykiatrian ja mielenterveystyön ammattilaisia ja palveluja julkiselle sektorille. Meillä työskentelee sairaanhoitajia, psykologeja sekä psykiatrian alojen erikoislääkäreitä. Olemme ihmisläheinen toimija, jolle työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää. Meillä työntekijä on aidosti tärkeä ja jokaisella mahdollisuus vaikuttaa työhönsä liittyviin asioihin. Toimintamme on pitkäjänteistä, mutta samalla joustavaa ja ketterää. Lääkärin työn sujuvoittaminen ja tukeminen on meille sydämenasia. Tervetuloa mukavaan ja osaavaan porukkaamme!

 • Aloitus heti tai sopimuksen mukaan.
 • Työpanos sovitaan sinun tilanteesi mukaan. Meillä voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti sekä joustavasti lähi- ja etätyössä.
 • Coronarialla voit toimia työsuhteisena, ammatinharjoittajana tai oman yritykseksi kautta.
 • Työtäsi tukee ammattitaitoiset kollegat

Tarjoamme sinulle:

 • oman yhteyshenkilön, joka kuuntelee toiveitasi ja huolehtii asioista arkeasi helpottaen
 • pitkäjänteisen luottamussuhteen, jossa tuetaan kehittymistäsi lääkärinä
 • merkityksellisen työn, joka joustaa ja kehittyy ehdoillasi
 • monipuolisen potilaskunnan, jonka parissa pääset hyödyntämään laajasti osaamistasi
 • asiantuntevan yhteisön, jossa on mukava ja mutkaton meininki
 • inhimillisen työpaikan, jota ohjaa terve arvopohja
 • kilpailukykyisen korvauksen

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Lauraan, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva työkokonaisuus.

Lisätietoja antaa:

Laura Kilpinen
Yhteyspäällikkö
p. 040 548 7435 
laura.kilpinen@coronaria.fi

Terveydenhuollon ammattilaisten työn arvostus on Coronarialla keskiössä. Se ei ole päälle liimattu korulause, vaan aidosti toimintamme lähtökohta, sillä Coronaria on lääkärien perustama, omistama ja johtama yritys. Meillä tehdään töitä pitkäjänteisesti terveyden ja hyvinvoinnin eteen ja arvot ohjaavat vahvasti toimintaamme. Coronaria on yksi Suomen merkittävimmistä terveydenhuollon yrityksistä ja suurimmista toimijoista ainoa, joka on täysin suomalaisessa omistuksessa.

Hakuaika alkaa:

Tarjoamme

 • Lounasetu
 • Kulttuuri-ja liikuntaetu
 • Hammasetu

Coronarialaisten hyvinvointi on tärkeää

Tarjoamme työsuhteessa oleville työntekijöillemme monipuolisia etukoreja, joista on mahdollista valita omaan elämäntilanteeseen sopivia henkilöstöetuja satojen eurojen arvosta joka vuosi.
Kuluvan vuoden (2022) etukorit ovat sisältäneet esim. liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja lounasetua. Valittavissa on etuvaihtoehtoja myös hammasklinikoidemme palveluihin tai Silmäaseman tuoteostoihin. Coronarialaisena pääset valitsemaan näistä itsellesi mieluisimmat.

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Puhelin: 040 548 7435
Logo

Psykiatrian erikoislääkäri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!