Psykologi perheneuvolaan - Mäntänvuoren Terveys Oy

Hae perheneuvolaamme psykologiksi! 

Meille Mäntänvuoren Terveydessä unelmien työpaikka tarkoittaa paikkaa, jossa ihminen tulee ensin; paikkaa, johon on mukava tulla, oli sitten asiakas tai henkilöstöä. Tule meille työkaveriksi Suomen sydämeen!  

 
Teemme merkityksellistä työtä yhdessä, kehitämme toimintaamme ja kannamme vastuun niin asiakkaan kuin työntekijän hyvinvoinnista. Täällä moikataan ja puhutellaan toisiamme etunimillä.  Nyt kyläyhteisömme on vailla perheneuvolapsykologia – Olisitko se sinä? 

Etsitkö työtä, jolla on merkitys? 

Perheneuvolatyömme painottuu lasten ja heidän perheidensä elämäntilanteiden arviointiin, psyykkiseen tukemiseen sekä tukitoimien suunnitteluun. Psykologina työssäsi pääset mm. tekemään kognitiivisia tutkimuksia sekä tukemaan perheitä tunne-elämän ja perhesuhteiden haasteissa. Vanhempien kanssa työskennellessä esiin nousevat esimerkiksi vanhemmuuden herättämät tunteet sekä parisuhdeasiat, kuten erotilanteista selviäminen. Työhösi kuuluu myös lyhytinterventioita sekä kuntouttavaa ja/tai terapeuttista työskentelyä perheiden kanssa. 

Kohtaat niin lasten kehitykseen kuin vanhempien tunne-elämään liittyvät haasteet ja epävarmuudet, joten työsi on merkityksellistä koko perheelle, sekä toivottavasti myös sinulle itsellesi.  

Ihmisläheisessä työssä tärkeää on taito tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet empaattinen ja sinulla on kyky kohdata jokainen perhe omanlaatuisena. Arvostamme sinussa itsenäistä työotetta, ihmissuhde- sekä tiimityötaitoja.  

Miltä tuleva työsi näyttää? 

Tukena työssäsi on moniammatillinen tiimi, jossa kannustamme toinen tosiamme yhteiseen tavoitteeseemme perheiden hyvinvoinnin lisäämiseksi. Voit olla opinnoissasi loppuvaiheen opiskelija tai olla jo rautainen alan ammattilainen. Meillä voit myös suorittaa psykologiopintoihin liittyvän harjoittelun ohjatusti.  

Sinulla on mahdollisuus käyttää laajasti osaamistasi ja luovuuttasi työtehtävien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Työnkuva on siis laaja, monipuolinen ja ennen kaikkea sinun näköisesi! 

Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla. 

Me Mäntänvuoren Terveydessä tuemme sinun ja koko tiimin työtä kattavalla perehdytyksellä, säännöllisellä ryhmätyönohjauksella sekä mahdollisuudella erikoislääkärin konsultaatioon oppilaita koskevissa asioissa.   

Tarjoamme työntekijöillemme lisäksi hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuripassiedun. Olemme osa Pihlajalinna-konsernia, jonka myötä olet oikeutettu myös kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.  

Loppuun vielä muutama tärkeä käytännön asia… 

  • Oman auton käyttömahdollisuus on työn kannalta välttämätöntä. Olemme savuton työyhteisö. 
  • Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen psykologin laillistus.
  • Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) sekä Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.
  • Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa.
  • Työsuhteen ehdot määräytyvät TpTes:n mukaisesti.
  • Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
  • Palkka neuvoteltavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan, ehdota rohkeasti oma palkkatoiveesi!  

Lisätietoja tehtävästä: 

Palveluvastaava: Janica Enoranta 

p.050 358 9112, janica.enoranta@pihlajalinna.fi 

Palvelupäällikkö Virve Marttila

p. 050 5837 511, virve.marttila@pihlajalinna.fi

Hakuaikaa tehtävässä 31.7.24 asti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

 

Haku alkaa ja päättyy

Mäntänvuoren Terveys oy

Puhelin: 050 3589112
Sijainti: Vilpunkatu 6, Vilppula
Logo

Psykologi perheneuvolaan - Mäntänvuoren Terveys Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!