Psykologi perheneuvolaan

Haemme perheneuvolan psykologia määräaikaiseen työsuhteeseen 2.6.2024 asti Jämsän Terveyteen.

Perhepalvelukeskukseen kuuluu perheneuvolan lisäksi neuvola, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto, terapiapalvelut, sekä erityisneuvola. Perhepalvelukeskuksen työyhteisö on mutkaton, toimiva, huumorintajuinen, ammattitaitoinen ja toisiaan tukeva. Olemme aina valmiita auttamaan toinen toisiamme ammattiryhmästä riippumatta ja esihenkilösi on paikalla tukemassa työssä onnistumista. Meillä saat pääasiassa itse suunnitella oman kalenterisi, oman työhuoneen ja aikaa oman tiimin kanssa keskusteluun, sekä halutessasi henkilökohtaisen työnohjauksen. Olemme pidetty työpaikka.  

Perheneuvola palvelee Jämsän seutukunnan lapsia ja heidän perheitään. Perheneuvolan tehtävänä on tukea lapsiperheitä heidän erilaisissa haastavissa elämäntilanteissaan. Asiakastyön lisäksi perheneuvola antaa työnohjausta, konsultaatiota ja koulutusta lapsiperheiden kanssa työskenteleville ammattilaisille. Teemme työtä yhdessä lapsen ja koko perheen kanssa sekä tarvittaessa lapsen opettajan, terveydenhoitajan, sosiaalityön tai varhaiskasvatuksen työntekijän ja lastenpsykiatrin kanssa. Lastenpsykiatri käy pääosin kahdesti kuussa.  

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Eduksi katsotaan kokemus työstä lasten ja perheiden kanssa sekä kiinnostus työpari ja verkostotyöhön. Työssä vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, innostuneisuutta ja kehittäjän mieltä.  

 Jämsän Terveys Oy on savuton työnantaja. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a § mukaisia rokotussuojia. Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.  

Tarjoamme

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan perehdytyksen, hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-, hyvinvointi ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla  

Tiedustelut ja lisätietoja palveluvastaava Essi Kusmin 0408269655, essi.kusmin@pihlajalinna.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

 

Jämsän terveysasema

Puhelin: 0408269655
Sijainti: Sairaalantie 11, Jämsä
Logo

Psykologi perheneuvolaan

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!