Psykologi

Tehtävämme on ohjata takaisin työelämään ihmisiä, joiden terveydentila vaikeuttaa työssä jatkamista. Neuvomme, tuemme ja ohjaamme muuttuneessa terveydellisessä tilanteessa olevia asiakkaitamme. Asiakkaamme tulevat meille ammatilliseen kuntoutukseen pääasiassa työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöiltä sekä Kelalta. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa saamme aikaan ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta tai vammasta huolimatta. Teemme tiivistä yhteistyötä työnantajakentän, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa.

 

Etsimme Lappeenrantaan ja Jyväskylään psykologia.

Etsimme nyt Lappeenrantaan ja Jyväskylään psykologia työkaveriksemme. Työskentelet pääasiassa Kelan ammatillisen kuntoutuksen palveluissa yksilöiden ja ryhmien kanssa tiiviissä yhteistyössä moniammatillisten työyhteisöjemme jäsenenä. Asiakkaamme ovat hakemassa paikkaansa työelämässä, joten yksi tärkeä työtehtäväsi onkin tukea asiakkaiden ammatillista suunnittelua. Työhösi kuuluvat oppimisedellytysten kartoitukset, soveltuvuusarvioinnit, psyykkisen työ- ja toimintakyvyn arviointi ja ryhmänohjaus. Voit työskennellä pääsääntöisesti joko Lappeenrannan tai Jyväskylän toimipisteessämme. Työtä voi tehdä osittain etänä. Työhön sisältyy jonkin verran matkustamista Lappeenrannan ja Jyväskylän välillä.

Työn edellytyksenä on laillistetun psykologin pätevyys.

Arvostamme moniammatillista ja kuntouttavaa työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ammatillisen kuntoutuksen ohjaustyöhön alan johtavassa organisaatiossa, kattavan perehdytyksen sekä moniammatillisen työyhteisön. Meillä on yhdessä tekemisen meininki; jaamme osaamista ja tuemme toisiamme. Hyvinvointisi on meille tärkeää.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja sen voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydettyä. Hakuaika päättyy 21.8.2022

Lisätietoja palvelupäällikkö Anna-Maija Sipiläiseltä sähköpostitse

anna-maija.sipilainen@coronaria.fi tai puhelimitse 0400 706 668.

 

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Coronaria Verve

Coronaria Verve

Coronaria Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Ammatillisen kuntoutuksen avulla tuemme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Terapiapalvelumme tuovat tukea heikentyneeseen toimintakykyyn. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esihenkilöitä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa.

Olemme osa Coronariaa, joka on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Palveluihimme kuuluvat monipuoliset kuntoutuksen, perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palvelut. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Puhelin: 044 463 6000
Sijainti: Kirkkokatu 9, 53100 Lappeenranta
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!