Psykologi

Tehtävämme on ohjata takaisin työelämään ihmisiä, joiden terveydentila vaikeuttaa työssä jatkamista. Neuvomme, tuemme ja ohjaamme muuttuneessa terveydellisessä tilanteessa olevia asiakkaitamme. Asiakkaamme tulevat meille ammatilliseen kuntoutukseen pääasiassa työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöiltä sekä Kelalta. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa saamme aikaan ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta tai vammasta huolimatta. Teemme tiivistä yhteistyötä työnantajakentän, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa.

Etsimme Seinäjoelle psykologia työkaveriksemme.

Työskentelet sekä yksilöiden että ryhmien kanssa tiiviissä yhteistyössä moniammatillisen työyhteisömme jäsenenä pääasiassa Kelan ammatillisen kuntoutusselvityksen parissa. Asiakkaamme ovat hakemassa paikkaansa työelämässä, joten yksi tärkeä työtehtäväsi onkin tukea asiakkaidemme ammatillista suunnittelua. Työhösi kuuluvat oppimisedellytysten kartoitukset, soveltuvuusarvioinnit sekä psyykkisen työ- ja toimintakyvyn tutkimukset.

Työn edellytyksenä on laillistetun psykologin pätevyys.

Arvostamme moniammatillista ja kuntouttavaa työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle ammatillisen kuntoutuksen näköalapaikan, monipuolisen työnkuvan sekä rennot ja mukavat työkaverit. Meillä on yhdessä tekemisen meininki; jaamme osaamista ja tuemme toisiamme. Sinua sparraavat myös psykologikollegat ympäri Suomen. Työtä kehittämällä takaamme työn sujuvuuden ja hyvinvoinnin meille kaikille. 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika on sovittavissa. Työtä voi tehdä osittain etänä. Aloitus sopimuksen mukaan, työ voi alkaa nopeastikin.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy 30.6.2022.
Lisätietoja saat palvelupäällikkö Johanna Matilaiselta puh. 044 467 6140, johanna.matilainen@verve.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen

Coronaria Verve

Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Ammatillisen kuntoutuksen avulla tuemme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Tarjoamme vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. 1.4.2022 alkaen toteutamme ammatillista kuntoutusta, terapiapalveluita ja työpaikkojen valmennusta Coronaria Terameri Oy:n nimellä. Olemme osa laajempaa kuntoutuksen moniammatillista osaajaverkostoa, Verve-ryhmää ja Coronaria-ryhmää. Tarjoamme uramahdollisuuksia yli 20 paikkakunnalla.

Puhelin: 044 467 6509
Sijainti: Keskuskatu 13 A
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!