Psykologi

Miltä kuulostaisi merkityksellinen työ ammatillisen kuntoutuksen toimialalla? Laajennamme Kemin ammatillisen kuntoutuksen palveluita ja etsimme osaavaan joukkoomme osa-aikaista psykologia – olet lämpimästi tervetullut meille!
 

Olemme perustamassa moniammatillista tiimiä toteuttamaan Kelan ammatillisen kuntoutusselvitystä (AKSE). Tehtävässäsi psykologina kartoitat asiakkaan työ- ja toimintakykyä sekä opiskeluvalmiuksia. Arvioit yhdessä moniammatillisen tiimin ja asiakkaan kanssa asiakkaan työ-, toiminta- ja opiskelukykyä, osaamista, työelämävalmiuksia sekä kuntoutustarvetta. Selvityksen perusteella valmistelet yhdessä asiakkaan kanssa ammatillisen suunnitelman, joka sisältää eri vaihtoehtoja ja huomioi tarvittavat tukitoimet. Työskentelet osana moniammatillista tiimiä, johon kuuluvat sosiaalityöntekijä tai sosionomi, työelämän asiantuntija, toimintaterapeutti tai fysioterapeutti sekä lääkäri. Tiimin lisäksi teet tiivistä yhteistyötä työnantajakentän, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa.

Voit lukea lisää AKSEsta täältä.
 

Moniammatillinen tiimi tukenasi
 

Meillä pääset osaksi moniammatillista tiimiä, jonka palvelupäällikkö huolehtii, että arkiset asiat rullaavat. Meillä on yhdessä tekemisen meininki: jaamme osaamista ja tuemme toisiamme. Lisäksi olet osa myös laajaa asiantuntijoiden valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme.

Tehtävä on osa-aikainen tuntityö pienellä tuntimäärällä ja sopii mainiosti sinulle, joka kaipaat lisäansiota nykyisen työsi oheen. Työtä voit tehdä tuntipalkalla tai ammatinharjoittajana. Työtä tehdään arkisin 8–18 välillä toimipisteellä ja osittain etänä. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.
 

Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle:

 • Kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen.
 • Työsuhteen tuntipalkalla tai mahdollisuuden työskennellä ammatinharjoittajana.
 • Monipuolisesti henkilöstöalennuksia konserniyritystemme ja yhteistyökumppaneidemme palveluihin.
 • Kattavat sisäiset koulutukset sekä Suomen laajimman kuntoutusalan koulutuskalenterin. Kuntoutuksen Akatemia on rakennettu yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Sinä pääset mukaan koulutusohjelmaamme tai jopa kouluttamaan, niin halutessasi.
 • Lomakertymät ja muut työsuhteen ehdot yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.
 • Työtehtävän suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä, jossa on avoin ja keskusteleva kulttuuri. Meillä on matala hierarkia ja vaikka jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, työssä onnistutaan yhdessä.
   

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

 • Psykologin tutkintoa sekä Valviran laillistusta.
 • Riittäviä IT-taitoja, jotta kirjalliset tehtävät sujuvat jouhevasti. Käytössämme on helppokäyttöinen asiakastietojärjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme.
 • Hyviä organisointitaitoja, reipasta ja joustavaa työotetta sekä positiivista asennetta.
 • Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.

 

Voit lähettää meille hakemuksesi Coronarian rekrytointisivuston kautta osoitteessa https://ats.talentadore.com/apply/psykologi/m6br9R

Huomioithan että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja tulemme ottamaan kaikkiin hakijoihin yhteyttä viimeistään hakuajan päättymisen jälkeen.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Oona Rautio p. 040 664 9565 tai oona.rautio@coronaria.fi sekä rekrytointikoordinaattori Minna Seppälä p. 040 617 4340 tai minna.seppala2@coronaria.fi

 

Haku alkaa ja päättyy

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Valtakatu 20, 94100, Kemi
Logo

Psykologi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!