Puhdastilaoperaattori, Research Technician

Etsitkö merkityksellistä työpaikkaa, jossa sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä uusia teknologisia läpimurtoja osana innovatiivista ja innostavaa tiimiä?

VTT on yksi Euroopan johtavista tutkimus- ja teknologiaorganisaatioista. VTT:llä sinulla on mahdollisuus olla osa innovatiivista ja mielenkiintoista työyhteisöämme, sekä oppia ja kehittyä tiimikavereidesi tuella. Meillä sinua odottaa yli 2000 rohkaisevaa ja inspiroivaa kollegaa yli 40:stä eri kansallisuudesta ympäri Suomen. VTT:n mikroelektroniikan tiimissä pääset työskentelemään Pohjois-Euroopan suurimmassa T&K käytössä olevassa puhdashuoneessa, joka sijaitsee Micronovassa, Espoossa. Kehitämme uusia innovatiivisia teknologioita sekä sovellamme niitä mikro- ja nanosysteemeihin. Voit tutustua VTT:n toimintaan tarkemmin tutustumalla tutkimusinfraamme.

Haemme tiimiimme tutkimusteknikkoa monipuoliseen tehtävänkuvaan!

Työtehtäväsi koostuvat piipohjaisten mikrojärjestelmätuotteiden prosessoinnista, vaihekohtaisista tarkistuksista sekä prosessilaitteiden toiminnan valvonnasta. Työskentelet huipputeknisissä puhdastiloissa Micronovassa, Espoon Otaniemessä. Toimit iltavuorossamme, joka sijoittuu joustavasti klo 12-22 välille.

Odotamme sinulta:

  • Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen, sekä ehdottomasti tiimipelaaja
  • Nautit myös rutiineista, etkä ahdistu teknisistä haasteista
  • Koulutukseltasi olet laborantti, laboratorioteknikko tai omaat muun soveltuvan ammattikoulu- tai AMK-tutkinnon tai vankan kokemuksen puhdastilassa tapahtuvasta tuotantotyöskentelystä
  • Edellytämme hakijalta systemaattisuutta, huolellisuutta ja tarkkuutta sekä halua oppia uutta
  • Työympäristömme on kansainvälinen, joten odotamme hakijalta sujuvaa suomen ja englannin kieltä

Tarjoamme:

  • Monipuoliset tutkimus- ja asiakasprojektimme tarjoavat sinulle mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä. Tehtävässäsi työskentelet laaja-alaisesti useilla prosessiteknologia-alueilla läpi koko puhdastilan. Työssä kehittyessäsi sinulle annetaan vapautta suunnitella ja tehdä omaa työtäsi itsenäisesti, mutta samalla sinulla on käytössä koko tiimin tuki.

  • Tehtävässäsi pääset osallistumaan suomalaiseen huippututkimukseen ja korkean teknologian asiakastuotantoon sekä vaikuttamaan toimintamme kehittämiseen yhdessä tutkijoiden, muiden tutkimusteknikoittemme ja asiakkaittemme kanssa.

Kiinnostuitko ja haluaisit kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa to 16.2. klo 11-12.30 ja ke 22.2. klo 10-12 Oliver Pabst, Head of Fab operations, mobile +358 40 160 2136 oliver.pabst@vtt.fi 

Liity joukkoomme!

Toivomme, että olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, joten lähetäthän CV:si ja hakemuksesi pian, mutta viimeistään su 16.04.2023. Aloitamme hakemusten käsittelyt ja haastattelut jo hakuajalla ja rekrytoimme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Full-time, Permanent

VTT

VTT is a visionary research, development and innovation partner. We drive sustainable growth and tackle the biggest global challenges of our time and turn them into growth opportunities. We go beyond the obvious to help the society and companies to grow through technological innovations. We have 80 years of experience of top-level research and science-based results. VTT is at the sweet spot where innovation and business come together.

VTT – beyond the obvious.

Sijainti: Tietotie 3, Espoo

 

Logo

Puhdastilaoperaattori, Research Technician

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!