Puhdastilatyöntekijä (Piiloset, Lieto)

Finnsusp Oy (Piiloset) on voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä kotimainen piilolinssien hoitonesteiden, kuivien silmien hoitotuotteiden sekä yksilöllisten silmälasilinssien kehittäjä ja valmistaja. Piiloset®-, PuroSilmille®- ja OLOlinssit®-brändeillämme myytävät tuotteet valmistamme omilla tehtaillamme Liedossa. Palvelutarjontaamme kuuluu myös monipuoliset sopimusvalmistus- ja laboratoriopalvelut eri yrityksille. 

Löydät lisätietoja meistä verkkosivuiltamme www.finnsusp.fi sekä brändisivuiltamme www.purosilmille.fi, www.ololinssit.fi ja www.piiloset.fi

 

Tehtävänkuvaus

Haemme Piilosille ammattitaitoiseen joukkoon motivoitunutta puhdastilatyöntekijää prosessityöskentelyyn piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden valmistukseen Lietoon. Työsuhde on vakituinen ja työtä tehdään arkipäivisin kolmessa vuorossa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme sinulta

Haemme tekijää toimeen tarttuvalla sekä aktiivisella työotteella. Työssä noudatetaan selkeitä työohjeita ja on tärkeää, että jokainen suoritettu työvaihe kirjataan ylös, joten tarkkuus on valttia. Aikaisempi kokemus puhdastilassa työskentelystä ja aseptisten työtapojen tunteminen auttaa oppimaan työn nopeammin, mutta aikaisempaa kokemusta sinulla ei tarvitse vielä olla. Perehdytämme sinut tehtäviin. Tehtävään antaa hyvät valmiudet esimerkiksi aiempi kokemus elintarviketeollisuudesta. Työkielenä käytämme suomea. Huomioithan, että julkiset eivät kulje meille asti.

Työtehtävät

Prosessityöntekijänä vastaat nesteiden pullotusprosessin käynnistyksestä, valvonnasta sekä prosessin loppuun viennistä. Työnkuvaasi kuuluu myös pullotusprosessissa tarvittavien välineiden asennukset, materiaalien lisäykset, näytteenotot sekä tilan siisteydestä huolehtiminen.

Puhdastilan lisäksi työskentelet välillä pakkaamolinjan hoitajana, sekä välinehuollon parissa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme kokoaikaisen vakituisen työn vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä, jossa pääset osaksi ammattitaitoista ja mukavaa tiimiämme. Tehtävässä tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilöstöedut.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (viljami.leino@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (15 - 16) 040 740 5545. Hakuprosessista vastaa Viljami Leino

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!
 

 

Haku alkaa ja päättyy

Finnsusp Oy

Sijainti: Pääskykalliontie 5, 21420 Lieto
Logo

Puhdastilatyöntekijä (Piiloset, Lieto)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!