Puhdistusalan osaajaksi

SOL Palvelut Oy
Tuuri
Vakituinen
Haku alkaa ja päättyy

Kiinnostaako sinua vakituinen työ puhtauspalveluiden parissa? Joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti?

Etsimme aurinkoiseen jengiimme sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia

PUHDISTUSALAN AMMATTILAISIA TUURIIN.

Työ on monipuolista siivoustyötä mm. myymälä- ja hotelliympäristössä ja kohteeseen kuuluu muitakin rakennuksia, joiden siisteydestä vastaamme. Työtä tehdään sovituissa vuoroissa maanantain ja sunnuntain välillä klo noin 5:30-22:30 välillä.

Sesonkivaihtelut muokkaavat myös hieman työaikoja. Tarjoamme sinulle mielellämme töitä ihan kokoaikaisesti, mutta jos elämäntilanteeseesi sopii paremmin osa-aikatyö, niin sekin on järjesteltävissä. Näiden siivoustehtävien palkkaus perustuu Kiinteistöpalvelualan työehtosopimukseen.

Arvostamme tietysti aikaisempaa kokemustasi siivoustehtävistä, mutta tärkeimpänä pidämme aktiivista asennettasi työtekoon ja haluasi sitoutua tehtäviin, sillä kaikkiin työtehtäviin perehdytetään huolella. Toivomme hakijalta suomen kielen osaamista, mutta osassa työtehtäviä pärjäät ihan hyvin englanninkin kielellä.

Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme ja siihen ovat sitoutuneet myös ammattitaitoiset esimiehemme. Omalla työpanoksellaan he sitoutuvat yhdessä kanssasi rakentamaan osaamisen edellytykset tähän ammattiin ja huolehtimaan, että viihdyt porukan tasavertaisena jäsenenä.

Innostuitko? Täytä hakulomake huolella ja kerro meille, miten tämä työ sopisi sinulle. Huomioithan, että suurin osa rekrytointiviestinnästä tapahtuu sähköisesti järjestelmän kautta, joten tarkkaile varmuuden vuoksi myös tarjous- ja roskapostikansiotasi. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä, mutta haastattelut pyrimme aloittamaan jo hakuaikana.

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa: Päivi Mäki-Mikkilä, paivi.maki-mikkila@sol.fi ja Sari Ahola, sari.ahola@sol.fi

Tervetuloa aurinkojengiimme!

 

Tarjoamme

  • Smartum-liikuntaetu
  • Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!