Puhdistustyöntekijä Pirkanmaalle

Etsimme asiakkaallemme PUHDISTUSTYÖNTEKIJÄÄ vaihteleviin työkohteisiin Pirkanmaan alueelle. 

Työtehtäviin kuuluu imuauton kuljettamista ja suurtehoimurin / puhalluslaitteiston käyttöä mm. rakennustyömailla, omakotitalokohteissa, tehtaissa sekä teollisuuslaitoksissa. 

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää:

  • C-ajokorttia ja voimassa olevaa ammattipätevyyttä
  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • aikaisempaa kokemusta raskaan kaluston käytöstä sekä
  • joustavaa asennetta ja
  • hyvää suomen kielen taitoa

Odotamme, että olet luotettava, oppimishaluinen ja hyvällä asenteella varustettu tekijä, jolle fyysinen työ ja muuttuvat sääolosuhteet eivät ole työnteon este. Työtä tehdään pareittain, joten myös hyvät yhteistyötaidot tulevat tarpeeseen. 

Töitä on lähtökohtaisesti maanantaista perjantaihin aamuvuorossa, mutta työssä tarvitaan myös valmiutta tehdä välillä pidempiäkin päiviä ja halutessasi on mahdollista tehdä lisätöitä myös viikonloppuisin. Työpäivät alkavat asiakkaamme toimipisteestä Lempäälästä, josta imuautolla siirrytään työkohteeseen. Ylitöistä sovitaan erikseen työnjohdon kanssa ja palkkauksessa noudatamme alan työehtosopimusta. Työt alkavat asiakkaan tarpeen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. 

Jos koet olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksesi, jossa kerrot lisää itsestäsi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme soveltuvia hakijoita jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Niina Vuoksi, niina.vuoksi@sol.fi puh. 050 411 1878. Aiempi kokemus ja osaaminen vaikuttavat palkkaukseen, mutta tuntiansiosi tässä työssä tulee olemaan n. 14- 15€/h + lisät. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, kokoaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  
 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Puhelin: 0504111878
Sähköposti: niina.vuoksi@sol.fi
Sijainti: Lempäälä

Logo

Puhdistustyöntekijä Pirkanmaalle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!