Puhdistustyöntekijä teollisuuteen

Etsimme asiakkaallemme PUHDISTUSTYÖNTEKIJÄÄ vaihteleviin työkohteisiin Kainuuseen.

Työtehtäviisi voi kuulua mm. korkeapainepesuja ja suurtehoimurin / puhalluslaitteiston käyttöä rakennustyömailla, omakotitalokohteissa, tehtaissa sekä teollisuuslaitoksissa.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää:

  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. C- kortista ja ammattipätevyydestä on hyötyä.
  • Aikaisempi kokemus raskaan kaluston käytöstä sekä jonkinlaista kokemusta puhdistuslaitteiston käytöstä katsotaan eduksi
  • Joustavaa asennetta
  • Hyvää suomen kielen taitoa


Odotamme, että olet luotettava, oppimishaluinen ja hyvällä asenteella varustettu tekijä, jolle fyysinen työ ja muuttuvat sääolosuhteet eivät ole työnteon este. Työtä tehdään pareittain, joten myös hyvät yhteistyötaidot tulevat tarpeeseen.

Töitä on lähtökohtaisesti maanantaista perjantaihin aamuvuorossa, mutta työssä tarvitaan myös valmiutta tehdä välillä pidempiäkin päiviä ja halutessasi on mahdollista tehdä lisätöitä myös viikonloppuisin. Ylitöistä sovitaan erikseen työnjohdon kanssa ja palkkauksessa noudatamme alan työehtosopimusta. Työt alkavat asiakkaan tarpeen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Jos koet olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksesi, jossa kerrot lisää itsestäsi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme soveltuvia hakijoita jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Santeri Roivainen, santeri.roivainen@sol.fi. Aiempi kokemus ja osaaminen vaikuttavat palkkaukseen, mutta tuntiansiosi tässä työssä tulee olemaan n. +14€/h + lisät.

Haku alkaa ja päättyy
Logo

Puhdistustyöntekijä teollisuuteen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!