Puhelinasiakaspalveluun kesätyöntekijäksi

Haemme uusia, innokkaita asiakaspalvelijoita monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin Oulun, Turun ja Kuhmon toimipisteisiimme. 

Tuotamme asiakaspalveluratkaisuja monikanavaisesti useille suomalaisille yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille. Haemme nyt asiakaspalvelun moniosaajia erityisesti kesäsesongin ajaksi mutta myös pidemmäksikin aikaa. 

Työsi koostuu asiakasyritystemme palveluprosessien hoitamisesta niin puhelimen, sähköpostin kuin chatinkin välityksellä. Ykköstehtäväsi on iloinen asiakaspalvelu, joka sisältää asiakasyrityksestä riippuen esimerkiksi tilauksiin liittyvien yhteydenottojen hoitamista, aikojen varaamista, neuvontaa sekä perinteistä vaihteenhoitoa. Tärkeänä osana toimintaamme ovat myös erilaiset back office -tehtävät. Ratkaisemme kaikki asiakkaidemme yhteydenotot ammattimaisesti. Tavoitteenamme on luoda ensiluokkaisia palvelukokemuksia kaikissa kanavissa.

Customer Service Agentin tehtävä DialOk:lla voi olla koko- tai osa-aikainen. Työtehtävät hoituvat mukavasti mistä tahansa viihtyisistä toimipisteestämme Turusta, Oulusta tai Kuhmosta. Etätyöhönkin tarjoamme mahdollisuuden siinä vaiheessa, kun talo on tullut tutuksi ja työtavat ovat vakiintuneet. Odotamme konttorilla työskentelyä kuitenkin 40% työajasta, joten ihan täysin etänä töitä ei voi tehdä.  

Työtiimimme ovat osaavia ja energisiä. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 07-18 välisenä aikana, mutta työvuoroja on tarjolla myös ilta- ja yöaikaan sekä viikonloppuisin. Tällä hetkellä meillä on erityisesti tarve löytää tekijöitä aikaiseen aamuvuoroon arkisin (07-) sekä iltavuoroihin (-22). Osa-aikaisilta toivomme sitoutumista vähintään kahteen työvuoroon viikossa.

Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle tuntipohjaisen palkan ja kannustavan bonusjärjestelmän, ajanmukaiset työvälineet sekä loistavan työtiimin tuen. Saat myös arvokasta asiakaspalvelukokemusta ja syvennät osaamistasi monikanavaisella palvelukentällä. Käytössäsi on myös yksityiset työterveyshuollon palvelut sekä Smartumin Liikunta&Kulttuuri-etu.

 

Mainitsethan hakemuksessa mihin toimipaikkaan haet ja haetko osa- vai kokoaikaista työtä!

 

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, osa-aikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • suomen ja englannin kielen taitoa
 • Paineensietokyky kiireenkin keskellä
 • Positiivinen asenne ja aito kiinnostus asiakaspalveluun

Lisäksi eduksesi on:

 • Selkeä, rauhallinen ja ystävällinen puhetyyli
 • Hyvät kirjalliset taidot
 • ruotsin kielitaito on iso etu
 • Hyvät tietotekniset perustaidot
 • Huolellinen ja ahkera ote tarkkuutta vaativaan työhön

Tarjoamme

 • Joustavat työajan järjestelyt
 • Kattava työterveyshuolto
 • Smartum liikunta- & kulttuurisetelit

DialOk Personal Oy

Oy DialOk Communications Finland on vuonna 2001 perustettu tavoitettavuuspalveluita tarjoava kotimainen yritys. Varsinaiset palvelumme tuotetaan sisaryrityksemme DialOk Personal Oy:n alaisuudessa toimivissa  vastauskeskuksissamme.

Vastauskeskuksemme ovat asiakasmääriltään maan suurimpia. Keskeisimmät palvelumme ovat vaihteenhoito ja monikanavainen asiakaspalvelu.

Asiakasyrityksiä meillä on jo yli 600 ja kumppaneinamme toimivat teleoperaattorit sekä järjestelmä- ja teleratkaisuja tuottavat yritykset, joiden kanssa teemme jatkuvaa palveluiden kehitystyötä.

Ota yhteyttä:

Puhelin: 02 65170201
Sähköposti: info@dialok.fi
Sijainti: Puutarhakatu 53

Lisätietoja työstä antaa

Turussa:
Tiina Salo, Service Executive Manager, puh.040 1854 081                                                   

Oulussa:
Henna Stenman, Team Leader, puh. 040 920 8016                                                                     

Kuhmossa:
Jukka Heikkinen, Varatoimitusjohtaja, puh. 040 920 8110