Puheterapeutti

Täydennämme huippuosaajien tiimiä Kuopiossa ja etsimme puheterapeuttia – tule meille, olet lämpimästi tervetullut!

Meillä pääset vaikuttamaan työsi sisältöön: asiakaskunta on räätälöitävissä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti minkä lisäksi joustava työaika arkisin klo 8–18 välillä ja itsenäinen kalenterointi mahdollistavat työn rytmin suunnittelun omaan arkeesi sopivaksi. Räätälöitävyyden takia voit olla joko vasta valmistunut puheterapian ammattilainen tai jo pidemmän työuran tehnyt konkari. Työtä tehdään toimipisteen lisäksi asiakkaan toimintaympäristöissä Kuopiossa ja lähikuntien alueella. Myös etäpuheterapian tekeminen on mahdollista ja siihen on saatavilla loistavat materiaalipaketit työn tekemisen tueksi. 

Joustava työnantaja

Meille on tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Siksi voit työllistyä vakituiseen työsopimussuhteeseen kuukausi- tai suoritepalkkamallilla. Lisäksi osa-aikainen työ on mahdollinen.

Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, mikä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Tiimin palvelupäällikkö huolehtii, että arkiset asiat toimivat. Pääset osaksi osaavaa, innostavaa, moniammatillista tiimiä ja yli tuhannen terapeutin valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme.
 

Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle:

 • Kattavan perehdytyksen, säännöllisen työnohjauksen sekä mentorimahdollisuuden. 
 • Kuukausipalkan lisäksi vaihtoehtoisia palkka- ja palkkiomalleja, jotka tukevat myös työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista.
 • Laajennetun työterveyshuollon lisäksi monipuoliset ja laadukkaat työsuhde-edut, joiden sisältöihin pääset itse vaikuttamaan. Voit valita usean sadan euron arvoisen etuuspaketin viidestä eri vaihtoehdosta. Tämän lisäksi meillä on tarjolla monipuolisesti henkilöstöalennuksia.
 • Reilun vuosittaisen koulutusbudjetin, kattavat sisäiset koulutukset sekä Suomen laajimman kuntoutusalan koulutuskalenterin. Kuntoutuksen Akatemia on rakennettu yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Sinä pääset mukaan koulutusohjelmaamme tai jopa kouluttamaan, niin halutessasi.
 • Mahdollisuuden tehdä kuntoutustyötä etänä sekä selkeät mallit etäkuntouksen toteuttamiseen. 
 • Puheterapeuteille suunnitellut Puhti-paketit, jotka sisältävät Coronarian asiantuntijoiden luomat valmiit tuokiot puheterapian eri aiheisiin. Paketit sisältävät laadukkaita terapiamateriaaleja, pelejä, leluja ja kirjoja tuokioita varten sekä kotiharjoitteita mukaan annettavaksi. Saat käyttöösi myös laajan sähköisen VERKKU-materiaalikirjaston etäpuheterapian toteuttamisen tueksi. VERKKU-verkkokuntoutuksessa asiakas tekee terapeuttinsa ohjaamat harjoitteet omaan tahtiin omassa luonnollisessa ympäristössään.
 • Lomakertymät ja muut työsuhteen ehdot yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.
 • Työtehtävän suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä, jossa on avoin ja keskusteleva kulttuuri. Meillä on matala hierarkia ja vaikka jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, työssä onnistutaan yhdessä.

 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

 • Puheterapeutin tutkintoa sekä Valviran laillistusta.
 • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
 • Riittäviä it-taitoja, jotta kirjalliset tehtävät sujuvat jouhevasti. Käytössämme on helppokäyttöinen asiakastietojärjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme.
 • Reipasta ja joustavaa työotetta sekä positiivista asennetta.
 • Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.

 

Haluatko laittaa osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi? Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta osoitteessa https://ats.talentadore.com/apply/puheterapeutti/D40bBD

Huomioithan että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valitun alle 18-vuotiaiden kanssa työskentelevän tulee esittää korkeintaan 3 kk vanha rikostaustaote.

 

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antavat palvelupäällikkö Mia Kuokka, p. 040 646 4542 tai mia.kuokka@coronaria.fi sekä rekrytointikoordinaattori Minna Seppälä p. 040 617 4340 tai minna.seppala2@coronaria.fi 

Haku alkaa ja päättyy

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Tulliportinkatu 25, Kuopio
Logo

Puheterapeutti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!