Puheterapeutti

Täydennämme Porin tiimiämme ja etsimme joukkoomme puheterapeuttia – olet lämpimästi tervetullut meille!

Porin toimipisteemme tarjoaa monipuolisia fysioterapia-, puheterapia- ja toimintaterapiapalveluita. Meillä on uudet upeat tilat kauppakeskus IsoKarhussa. Työ on liikkuvaa ja asiakaskäynnit toteutetaan sekä toimipisteellämme että asiakkaiden toimintaympäristöissä, esimerkiksi kotona, päiväkodissa tai koulussa. Voit olla joko kokenut konkari tai vastavalmistunut ammattilainen - tehtävää voidaan räätälöidään kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan!


Joustava työantaja  

Meille on tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Voit työllistyä meillä työsopimussuhteeseen erilaisilla palkka- ja palkkiomalleilla. Myös osa-aikainen työ on mahdollinen. Meillä on käytössä joustava työaika arkisin, eli voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Pääset osaksi osaavaa, innostavaa, moniammattilista tiimiä ja yli tuhannen terapeutin valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme. 

Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, tämä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Toimipisteidemme lähiesihenkilöt ovat itsekin kuntoutuksen ammattilaisia ja he huolehtivat, että arkiset asiat toimivat. Jos elämäntilanteesi muuttuu, toimipisteverkostomme mahdollistaa siirtymisen toiselle paikkakunnalle.
 

Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle: 

 • Kattavan perehdytyksen ja säännöllisen työnohjauksen sekä mentorimahdollisuuden. 
 • Vapauden kalenteroida itse tehtäväsi, jolloin saat itsellesi sopivimman työrytmin. 
 • Kuukausipalkan vaihtoehdoksi erilaisia palkka- ja palkkiomalleja, jotka tukevat myös työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista.
 • Mahdollisuuden tehdä kuntoutustyötä etänä sekä selkeät mallit etäkuntouksen toteuttamiseen. 
 • Puheterapeuteille suunnitellut Puhti-paketit, jotka sisältävät Coronarian asiantuntijoiden luomat valmiit tuokiot puheterapian eri aiheisiin. Saat käyttöösi myös laajan sähköisen VERKKU-materiaalikirjaston etäpuheterapian toteuttamisen tueksi.
 • Työn vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä, jossa on pienen yrityksen avoin ja keskusteleva kulttuuri. Meillä on matala hierarkia ja vaikka jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, työssä onnistutaan yhdessä.

Työsuhteessa työskenteleville tarjoamme:

 • Kattavan työterveyshuollon lisäksi monipuoliset ja laadukkaat työsuhde-edut, joiden sisältöihin pääset itse vaikuttamaan. Voit valita usean sadan euron arvoisen paketin eri vaihtoehdoista. Tämän lisäksi meillä on tarjolla työsuhdepolkupyöräetuus ja monipuolisesti henkilöstöalennuksia.
 • 1000 € aloitusbonuksen kokoaikaiselle työntekijälle koeajan (6 kk) jälkeen.
 • Henkilökohtaisen vuosittaisen koulutusbudjetin, kattavat sisäiset koulutukset sekä Suomen laajimman koulutuskalenterin Kuntoutus Akatemian kautta. Kuntoutus Akatemia on rakennettu yhdessä asiantuntijoidemme ja Profession kanssa. Sinä pääset mukaan koulutusohjelmaamme tai jopa kouluttamaan, niin halutessasi.
 • Lomakertymät ja muut työsuhteen ehdot yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.
 • Työsuhdepolkupyöräetuuden tuoman mahdollisuuden valitsemasi upouuden polkupyörän hankkimiseen työnantajan tukemana. Pyörä on käytettävissä niin työ- kuin vapaa-ajallakin.

 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:  

 • Puheterapeutin tutkintoa sekä Valviran laillistusta. Voit olla myös opintojesi loppusuoralla.
 • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
 • Riittäviä it-taitoja, jotta kirjalliset tehtävät sujuvat jouhevasti. Käytössämme on helppokäyttöinen asiakastietojärjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme.  
 • Reipasta ja joustava työotetta sekä positiivista asennetta. 
 • Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.
 • Tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote alaikäisten kanssa toimimiseen.

 

Haluatko laittaa osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi? Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta: https://ats.talentadore.com/apply/puheterapeutti/ZjKrvn

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Henna Erkkilä p.0405357597 tai henna.erkkila@coronaria.fi 

 

Haku alkaa ja päättyy

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3700 ja liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 358 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 5. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys. Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Yrjönkatu 14 28100 Pori

Logo

Puheterapeutti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!