Puheterapeutti

Haemme puheterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen perhepalvelukeskukseen Jämsään.

Puheterapeutti vastaa puhe- ja kommunikaatiohäiriöisten asiakkaidensa puheterapeuttisesta tutkimuksesta, hoidosta ja kuntoutuksesta, laatii ja toteuttaa asiakkaan kuntoutussuunnitelman sekä vastaa asiakkaan ja lähiympäristön puheterapiaan liittyvästä ohjauksesta. Puheterapeutti tekee työtään osana moniammatillista työryhmää, johon kuuluu mm. lastenlääkäri, toimintaterapeutti, fysioterapeutti ja terveyskeskuspsykologi. Tehtävässä edellytetään laillistetun puheterapeutin pätevyyttä, myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan. Työaikaan voi itse vaikuttaa. Osittain etätyö on mahdollista. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, innostuneisuutta ja kehittäjän mieltä. Annamme sinulle tarvitsemasi tuen, perehdytyksen tehtävääsi, sekä hyvin toimivan työyhteisön. Et joudu työskentelemään yksin, sillä tukenasi on koko perhepalvelukeskuksen ammattitaitoinen henkilökunta. 

Työntekijöillämme on käytettävissä hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Oletko etsimämme henkilö?
Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Jämsän Terveys Oy on Pihlajalinnan ja Jämsän kaupungin yhteisyritys. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.
 

Haku alkaa ja päättyy

Jämsän terveysasema

Sijainti: Sairaalantie 11, Jämsä
Logo

Puheterapeutti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!