Puoliperävaunun kuljettaja, Heinola

PUOLIPERÄVAUNUNKULJETTAJA, HEINOLA

 

Etsimme asiakkaallemme puoliperävaunun kuljettajaa kokoaikaiseen työhön

Tehtävänä raudoituskappaletavarakuljetukset Heinolan varastolta eri työmaille Etelä-Suomen alueella, sisältäen lastaukset ja purut. Lisäksi tavarankuljetuksia asiakkaan omien toimipisteiden välillä.

 

Odotamme hakijalta

  • aiempaa kokemusta puoliperävaunulla ajosta
  • voimassa olevia ammattipätevyyksiä ja digipiirturikorttia
  • hyvää suomen kielen taitoa
  • reipasta asennetta työhön ja täsmällisyyttä aikataulujen suhteen
  • Hiab käyttökokemusta

 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä turhaan aikaile hakemuksesi kanssa. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta.

 

Lisätietoja tehtävästä: kalle.puolakka@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: kalle.puolakka@sol.fi
Sijainti: Heinola

Logo

Puoliperävaunun kuljettaja, Heinola

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!